BOSCH Blender, MMB21P0R

Artikal: MMB21P0R
na skladištu
69

Nalog: Možete naručiti proizvode od nas na bilo koji način koji Vam odgovara

Dostava: Dostava na adresu kupca za sve gradove u Crnoj Gori za 1-2 radna dana. Lično preuzimanje naloga: Podgorica, Budva, Herceg Novi. Po robu možete doći kada dobijete potvrdu da je roba spremna za preuzimanje.

Način plaćanja: Plaćanje gotovinom po preuzimanju robe ili platnim karticama ili virmanska uplata na žiro račun banke po predračunu.

Garancija i povrat: Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača. Roba dolazi u fabričkom pakovanju, sa fiskalnim računom i garancijom od strane proizvođača ili ovlašćenih distitributera za Crnu Goru. Povrat robe moguć unutar 14 dana

Kategorije: BLENDERI

Bosch blender brzo i pouzdano seče, meša i miksuje sastojke po vašem izboru.

  • Praktično i jednostavno rukovanje: Jedno centralno dugme sa dva podešavanja brzine.
  • Bez brige o čišćenju nakon pripreme: čišćenje bokala, poklopca i posude za merenje u mašini za pranje sudova je bezbedno.
  • Zahvaljujući plastici koja ne sadrži bisfenol A (BPA-free), pripremanje hrane je zagarantovano zdravo, bezbedno i ugodno.
  • 500 W motor: dovoljno snage za lomljenje leda i pravljenje pirea od voća i povrća.
Бренд BOSCH
Karakteristike 500 W motor: dovoljno snage za svakodnevnu pripremu Sečivo od nerđajućeg čelika za drobljeni led i pire od voća i povrća Takođe pogodan i za lomljenje leda koji koristimo za hladna pića Jedno centralno dugme sa dva podešavanja brzine + funkcijom pulsiranja (Pulse) Posuda za merenje sa poklopcem i podeocima (maks. 50 ml) Bokal od plastike koja ne sadrži bisfenol A (BPA free) zapremine 2.4 l (sa hranom: 1.5 l) Sva plastika koja je u kontaktu sa hranom ne sadrži bisfenol A (BPA free)
Garancija 24 mjeseca