BOSCH Blender, MMB43G2B

Artikal: MMB43G2B
na skladištu
105

Nalog: Možete naručiti proizvode od nas na bilo koji način koji Vam odgovara

Dostava: Dostava na adresu kupca za sve gradove u Crnoj Gori za 1-2 radna dana. Lično preuzimanje naloga: Podgorica, Budva, Herceg Novi. Po robu možete doći kada dobijete potvrdu da je roba spremna za preuzimanje.

Način plaćanja: Plaćanje gotovinom po preuzimanju robe ili platnim karticama ili virmanska uplata na žiro račun banke po predračunu.

Garancija i povrat: Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača. Roba dolazi u fabričkom pakovanju, sa fiskalnim računom i garancijom od strane proizvođača ili ovlašćenih distitributera za Crnu Goru. Povrat robe moguć unutar 14 dana

Kategorije: BLENDERI

Bosch SilentMixx seče, meša i miksuje sastojke po vašem izboru, brzo i pouzdano i tiše od bilo kog drugog Bosch blendera.

  • Inovativan i efikasan sistem smanjenja buke (Noise Reduction System) omogućava tako tih rad SilentMixx-a.
  • Easy KlickKnife sečivo pruža jedinstvene kulinarske rezultate i isto se može skinuti radi jednostavnijeg pranja.
  • Drobljeni led ili iseckani sastojci - dva individualna automatska programa garantuju željene rezultate jednim pritiskom na dugme.
  • Zahvaljujući ThermoSafe staklenom bokalu blendera, priprema vruće hrane i hladnih pića je zagarantovano bezbedna i praktična.
  • Dodatni pribor: priloženi secko pretvara SilentMixx u kuvarevog pomoćnika.
Бренд BOSCH
Karakteristike 700 W motor: snažan za bilo koju primenu Visokokvalitetno ThermoSafe staklo za bezbednu pripremu vrućih supa i hladnih pića Seckalica za udobno i brzo seckanje bilja, crnog luka i začina Takođe pogodan i za lomljenje leda koji koristimo za hladna pića Easy KlickKnife sečivo od nerđajućeg čelika za precizno sečenje, seckanje i mešanje - i jednostavno za čišćenje Dva automatska programa za drobljeni led i iseckane sastojke Osvetljeno dugme sa 5 brzina i funkcijom pulsiranja (Pulse) Posuda za merenje sa poklopcem i podeocima (maks. 50 ml) Visokokvalitetna ThermoSafe staklena posuda zapremine 2.3 l (sa hranom: 1.5 l)
Garancija 24 mjeseca