BOSCH Blender, MMB64G3M

Artikal: MMB64G3M
na skladištu
135

Nalog: Možete naručiti proizvode od nas na bilo koji način koji Vam odgovara

Dostava: Dostava na adresu kupca za sve gradove u Crnoj Gori za 1-2 radna dana. Lično preuzimanje naloga: Podgorica, Budva, Herceg Novi. Po robu možete doći kada dobijete potvrdu da je roba spremna za preuzimanje.

Način plaćanja: Plaćanje gotovinom po preuzimanju robe ili platnim karticama ili virmanska uplata na žiro račun banke po predračunu.

Garancija i povrat: Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača. Roba dolazi u fabričkom pakovanju, sa fiskalnim računom i garancijom od strane proizvođača ili ovlašćenih distitributera za Crnu Goru. Povrat robe moguć unutar 14 dana

Kategorije: BLENDERI

Bosch SilentMixx seče, meša i miksuje sastojke po vašem izboru, brzo i pouzdano i tiše od bilo kog drugog Bosch blendera.

  • Inovativan i efikasan sistem smanjenja buke (Noise Reduction System) čini SilentMixx najtišim Bosch blenderom.
  • Easy KlickKnife sečivo pruža jedinstvene kulinarske rezultate i isto se može skinuti radi jednostavnijeg pranja.
  • Gusti napici, drobljeni led, iseckani sastojci ili supe - tri individualna automatska programa garantuju željene rezultate jednim pritiskom na dugme.
  • Zahvaljujući ThermoSafe staklenom bokalu blendera, priprema vruće hrane i hladnih pića je zagarantovano bezbedna i praktična.
  • Dodatni pribor: Priloženi filter za guste napitke i praktični secko pretvaraju SilentMixx u pravog sveobuhvatnog šampiona među planetarnim blenderima.
Бренд BOSCH
Karakteristike 800 W motor: snažan za bilo koju primenu Visokokvalitetno ThermoSafe staklo za bezbednu pripremu vrućih supa i hladnih pića Fliter za sok za guste napitke bez semenki i secko za ugodno i brzo seckanje bilja, crnog luka ili začina Takođe pogodan i za lomljenje leda koji koristimo za hladna pića Easy KlickKnife sečivo od nerđajućeg čelika za precizno sečenje, seckanje i mešanje - i jednostavno za čišćenje Tri automatska programa za drobljeni led, guste napitke i iseckane sastojke Osvetljeno dugme sa kontinuiranim podešavanjem brzine i funkcijom pulsiranja (Pulse) Materijal i boja kućišta: nerđajući čelik / crna plastika Visokokvalitetna ThermoSafe staklena posuda zapremine 2.3 l (sa hranom: 1.5 l) Sva plastika koja je u kontaktu sa hranom ne sadrži bisfenol A (BPA free)
Garancija 24 mjeseca

Sa ovim proizvodom takođe kupuju