BOSCH Fen za kosu ClassicCoiffeur, PHD7961

Artikal: PHD7961
na skladištu
48

Kako kupiti? Kliknite na dugme "Dodaj u korpu" ili "Brza kupovina", ispunite broj telefona, i završite porudžbinu, i mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku zbog isporuke. Možete naručiti proizvode od nas na bilo koji način koji Vam odgovara.

Isporuka: Dostava na adresu kupca za sve gradove u Crnoj Gori za 1-2 radna dana. Lično preuzimanje porudžbini u našim tačkama za preuzimanje naloga. Po robu možete doći kada dobijete potvrdu da je Vaša porudžbina spremna za preuzimanje.

Način plaćanja: Plaćanje gotovinom po preuzimanju robe ili platnim karticama ili virmanska uplata na žiro račun banke po predračunu.

Garancija i povrat: Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača. Roba dolazi u fabričkom pakovanju, sa fiskalnim računom i garancijom. Povrat ispravnog proizvoda bez navođenja razloga moguć unutar 14 dana

Kategorije: FENOVI

Moćan, profesionalan, efikasan: serija aparata Bosch Classic Coiffeur sa PowerCare tehnologijom.

  • PowerCare tehnologija: 20% brže sušenje sa ektra jakim protokom vazduha i turbo motorom.
  • Profesionalni tihi AC motor za snažan protok vazduha i dug životni vek.
  • Priključna snaga: 2300 W.
  • Antistatički efekat zahvaljujući jonizaciji: kosa se lakše češlja i izgleda ravnije i sjajnije.
  • Vrlo uska profesionalna mlaznica za oblikovanje trajnih frizura.
Бренд BOSCH
Karakteristike Priključna snaga: 2300 W PowerCare tehnologija: 20% brže sušenje sa ektra jakim protokom vazduha i turbo motorom Profesionalni tihi AC motor za snažan protok vazduha i dug životni vek Antistatički efekat zahvaljujući jonizaciji: kosa se lakše češlja i izgleda ravnije i sjajnije Ravnomerna distribucija toplote za izuzetno nežno oblikovanje 2 odvojene tipke za podešavanje temperature i snage sušenja Hlađenje sa osetno hladnijim vazduhom za bolje učvršćivanje frizure Jednostavan za čišćenje zbog uklonjive mrežice Zaštita od lomljenja kose Izuzetno uzak nastavak za oblikovanje frizure Dužina priključnog kabla: 1.8 m Kukica za kačenje Zaštita od pregrevanja
Garancija 24 mjeseca