BOSCH Kompaktna parna pegla Sensixx´x DI90 ProEnergy, TDI902431E

Artikal: TDI902431E
na skladištu
115

Kako kupiti? Kliknite na dugme "Dodaj u korpu" ili "Brza kupovina", ispunite broj telefona, i završite porudžbinu, i mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku zbog isporuke. Možete naručiti proizvode od nas na bilo koji način koji Vam odgovara.

Isporuka: Dostava na adresu kupca za sve gradove u Crnoj Gori za 1-2 radna dana. Lično preuzimanje porudžbini u našim tačkama za preuzimanje naloga. Po robu možete doći kada dobijete potvrdu da je Vaša porudžbina spremna za preuzimanje.

Način plaćanja: Plaćanje gotovinom po preuzimanju robe ili platnim karticama ili virmanska uplata na žiro račun banke po predračunu.

Garancija i povrat: Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača. Roba dolazi u fabričkom pakovanju, sa fiskalnim računom i garancijom. Povrat ispravnog proizvoda bez navođenja razloga moguć unutar 14 dana

Kategorije: PEGLE

Ne samo da skraćuje vreme peglanja, već štedi i energiju - uz to pruža celu paletu funkcija, koje brinu o bezbednosti i komforu.

  • MotorSteam: uz pomoć ugrađenog motora para svaki put prodire dublje u tkaninu.
  • Dugme eco: troši do 25 % manje energije i 35 % manje vode.
  • i-Temp Advanced: optimalna kombinacija temperature i pare - tako možete brzo i bezbedno ispeglati sve tkanine koje mogu da se peglaju.
  • AntiShine program: specijalna zaštita za tamne i na toplotu osetljive tkanine.
  • Uklonite kamenac sa TDZ1101.
Brand BOSCH
Tipovi kompaktne parne pegle
Priključna snaga (W) 2400
Funkcije Trajna para: 45 g/min Količina kontrolisane pare: 200 g Podešavanje pare za optimalnu negu tkanina: eco / max/ bez pare SteamOnDemand: pegla proizvodi paru prema potrebi, dokle god držite dugme Vertikalna para za osvježavanje odječe Bezstepeno podešavanje temperature preko okretnog regulatora
Dodatne karakteristike TempOK displej - svetleći signal koji treperi kada se pegla greje ili hladi a svetli konstantno kada je temperatura dostignuta 4AntiCalc: četverostruka funkcija čišćenja sa self-clean, calc'n clean, ugrađenim sistemom za uklanjanje vodenog kamenca i tekućinom za čišćenje za intenzivno uklanjanje vodenog kamenca Zaštita od kapljanja Ergonomski oblik: deo za palac i veliki dugmići za maksimalnu udobnost peglanja QuickFill: veći otvor za vodu za brže i lakše punjenje/pražnjenje Dugačak priključni kabel (2.5 m) sa fleksibilnim spojem i mogućnošću namotavanja Veliki, prozirni rezervoar za vodu (400 ml), sa brzim i jednostavnim punjenjem Precizni vrh za peglanje sa kanalom za dugme Funkcija prskanja
Garancija 24 mjeseca