BOSCH Kompaktni kuhinjski aparat, MCM64051

Artikal: MCM64051
na skladištu
164

Kako kupiti? Kliknite na dugme "Dodaj u korpu" ili "Brza kupovina", ispunite broj telefona, i završite porudžbinu, i mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku zbog isporuke. Možete naručiti proizvode od nas na bilo koji način koji Vam odgovara.

Isporuka: Dostava na adresu kupca za sve gradove u Crnoj Gori za 1-2 radna dana. Lično preuzimanje porudžbini u našim tačkama za preuzimanje naloga. Po robu možete doći kada dobijete potvrdu da je Vaša porudžbina spremna za preuzimanje.

Način plaćanja: Plaćanje gotovinom po preuzimanju robe ili platnim karticama ili virmanska uplata na žiro račun banke po predračunu.

Garancija i povrat: Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača. Roba dolazi u fabričkom pakovanju, sa fiskalnim računom i garancijom. Povrat ispravnog proizvoda bez navođenja razloga moguć unutar 14 dana

Kategorije: KUHINJSKI APARATI

40 funkcija štedi prostor, a ne ograničava u mogućnostima upotrebe.

  • Za višenamensku upotrebu sa više od 40 funkcija za rendanje, rezanje, gnječenje testa, ceđenje soka i još više od toga.
  • Efikasnih 1200 W za obradu većih količina hrane bez ikakvih teškoća, uključujući i težu hranu.
  • XXL posuda sa kapacitetom od 3,9 l za do 1,5 kg testa i mikser za 1,5 l.
  • Inovativno višenamensko sečivo Supercut za savršene rezultate rezanja kod svake upotrebe.
  • Prilagodljivo podešavanje brzine sa LED displejom, moment funkcijom za seckanje i funkcijom pulsiranja za rad u intervalima, npr. za sitnjenje leda.
Бренд BOSCH
Max snaga (W) 1200
Karakteristike Bezstepeno podešavanje brzine, trenutna funkcija, LED prikaz rada Supercut višenamenski nož za sečenje
Volumen posude (l) 3,90
Korisna zapremina (l) 2,40
Posuda sadržaj max testa (kg) 2,00
Ugrađen dodatni pribor 1 x Poklopac, 1 x Metlica za gnečenje, plastična, 1 x Plastična posuda za mešanje, 1 x Vrč za mešanje, plastični, 1 x Kombinovana ploča za struganje, 1 x Ploča za struganje, gruba, 1 x Metlica za mešanje, 1 x Sokovnik, 1 x Nosilac za ploče, 1 x Kombiniran
Garancija 24 mjeseca