BOSCH Parna pegla Sensixx´x DA10 Secure, TDA1024110

Artikal: TDA1024110
na skladištu
49

Kako kupiti? Kliknite na dugme "Dodaj u korpu" ili "Brza kupovina", ispunite broj telefona, i završite porudžbinu, i mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku zbog isporuke. Možete naručiti proizvode od nas na bilo koji način koji Vam odgovara.

Isporuka: Dostava na adresu kupca za sve gradove u Crnoj Gori za 1-2 radna dana. Lično preuzimanje porudžbini u našim tačkama za preuzimanje naloga. Po robu možete doći kada dobijete potvrdu da je Vaša porudžbina spremna za preuzimanje.

Način plaćanja: Plaćanje gotovinom po preuzimanju robe ili platnim karticama ili virmanska uplata na žiro račun banke po predračunu.

Garancija i povrat: Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača. Roba dolazi u fabričkom pakovanju, sa fiskalnim računom i garancijom. Povrat ispravnog proizvoda bez navođenja razloga moguć unutar 14 dana

Kategorije: PEGLE

Prosto sigurna: sa funkcijom Secure automatskim isključenjem.

  • Automatsko bezbednosno isključivanje: aparat se automatski isključuje ako se duže ne koristi - za bezbednije peglanje.
  • Ploča za peglanje PalladiumGlissé: sa parnim kanalima i dizajnom na tri nivoa za dobar raspored pare i savršeno klizanje.
  • Količina kontrolisane pare: 130 g.
  • 3AntiCalc: trostruka funkcija čišćenja samočistećim sistemom, sistemom calc‘n clean i ugrađenim anti-calc sistemom.
Brand BOSCH
Tipovi parne pegle
Priključna snaga (W) 2400
Funkcije Ploča za peglanje palladium-glissée ploča za peglanje sa parnim kanalima i 3 zone peglanja - idealna distribucija pare i peglanje posebno pogodno za uske i nepristupačne delove Automatsko sigurnosno isključenje "secure" kod dužeg stajanja: veća sigurnost i štednja energije Ekstra para 35 g/min Količina kontrolisane pare: 130 g Vertikalna para Promenljivo podesiva para (0/1/2) Bezstepeno podešavanje temperature preko okretnog regulatora
Dodatne karakteristike 3AntiCalc: trostruka funkcija čišćenja sa self-clean, calc'n clean i ugrađenim anti-calc sistemom Zaštita od kapljanja Ergonomski oblik za lako peglanje: - udobna ručka SoftTouch - ergonomski oblikovani veliki dugmići QuickFill: veći otvor za vodu za brže i lakše punjenje/pražnjenje Dugačak priključni kabel (1.9) sa fleksibilnim spojem i mogućnošću namotavanja Veliki, prozirni rezervoar za vodu (300 ml), sa brzim i jednostavnim punjenjem Precizni vrh za peglanje sa kanalom za dugme Funkcija prskanja Indikator rada
Garancija 24 mjeseca