BOSCH Parna pegla Sensixx'x DA50 EditionRosso, TDA503011P

Artikal: TDA503011P
na skladištu
85

Kako kupiti? Kliknite na dugme "Dodaj u korpu" ili "Brza kupovina", ispunite broj telefona, i završite porudžbinu, i mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku zbog isporuke. Možete naručiti proizvode od nas na bilo koji način koji Vam odgovara.

Isporuka: Dostava na adresu kupca za sve gradove u Crnoj Gori za 1-2 radna dana. Lično preuzimanje porudžbini u našim tačkama za preuzimanje naloga. Po robu možete doći kada dobijete potvrdu da je Vaša porudžbina spremna za preuzimanje.

Način plaćanja: Plaćanje gotovinom po preuzimanju robe ili platnim karticama ili virmanska uplata na žiro račun banke po predračunu.

Garancija i povrat: Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača. Roba dolazi u fabričkom pakovanju, sa fiskalnim računom i garancijom. Povrat ispravnog proizvoda bez navođenja razloga moguć unutar 14 dana

Kategorije: PEGLE

Ponosi se velikom snagom, komforom i bezbednošću: savršena za one koji puno peglaju.

  • Priključna snaga: 3000 W.
  • Automatsko bezbednosno isključivanje: aparat se automatski isključuje ako se duže ne koristi — za bezbednije peglanje.
  • Ploča za peglanje CeraniumGlissée sa emajliranim linijama za lako klizanje, sa parnim kanalima i dizajnom na tri nivoa — za optimalni raspored pare i savršeno klizanje.
  • Količina ispusta pare: 200 g.
  • Uklonite kamenac sa TDZ1101.
Brand BOSCH
Tipovi parne pegle
Priključna snaga (W) 3000
Funkcije Trajna para: 45 g/min Količina kontrolisane pare: 200 g Vertikalna para Varijabilno podesiva para (6 stepeni) Bezstepeno podešavanje temperature preko okretnog regulatora
Dodatne karakteristike 3AntiCalc: trostruka funkcija čišćenja sa self-clean, calc'n clean i ugrađenim anti-calc sistemom Zaštita od kapljanja QuickFill: veći otvor za vodu za brže i lakše punjenje/pražnjenje Dugačak priključni kabel (2.5 m) sa fleksibilnim spojem i mogućnošću namotavanja Veliki, prozirni rezervoar za vodu (350 ml), sa brzim i jednostavnim punjenjem Precizni vrh za peglanje sa kanalom za dugme Funkcija prskanja Indikator rada
Garancija 24 mjeseca