BOSCH Pegla na paru QuickFilling Secure, TDA2377

Artikal: TDA2377
na skladištu
45

Kako kupiti? Kliknite na dugme "Dodaj u korpu" ili "Brza kupovina", ispunite broj telefona, i završite porudžbinu, i mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku zbog isporuke. Možete naručiti proizvode od nas na bilo koji način koji Vam odgovara.

Isporuka: Dostava na adresu kupca za sve gradove u Crnoj Gori za 1-2 radna dana. Lično preuzimanje porudžbini u našim tačkama za preuzimanje naloga. Po robu možete doći kada dobijete potvrdu da je Vaša porudžbina spremna za preuzimanje.

Način plaćanja: Plaćanje gotovinom po preuzimanju robe ili platnim karticama ili virmanska uplata na žiro račun banke po predračunu.

Garancija i povrat: Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača. Roba dolazi u fabričkom pakovanju, sa fiskalnim računom i garancijom. Povrat ispravnog proizvoda bez navođenja razloga moguć unutar 14 dana

Kategorije: PEGLE

Bezbednost tokom dugog životnog veka - zahvaljujući automatskom isključivanju i sistemu 3antiCalc.

  • Automatsko bezbednosno isključivanje: aparat se automatski isključuje ako se duže ne koristi — za bezbednije peglanje.
  • Ploča za peglanje PalladiumGlissé: sa parnim kanalima i dizajnom na tri nivoa za dobar raspored pare i savršeno klizanje.
  • 3antiCalc: trostruka funkcija čišćenja samočistećim sistemom, sistemom calc‘n clean i ugrađenim anti-calc sistemom.
Brand BOSCH
Tipovi parne pegle
Priključna snaga (W) 2200
Funkcije Ploča za peglanje palladium-glissée Automatsko sigurnosno isključenje "secure" kod dužeg stajanja: veća sigurnost i štednja energije QuickFilling: veći otvor za vodu za brže i lakše punjenje/pražnjenje Trajna para: 25 g/min Količina kontrolisane pare: 90 g Vertikalna para Promenljivo podesiva para (0/1/2) Bezstepeno podešavanje temperature preko okretnog regulatora
Dodatne karakteristike 3AntiCalc: trostruka funkcija čišćenja sa self-clean, calc'n clean i ugrađenim anti-calc sistemom Dugačak priključni kabl (1.9 m) sa fleksibilnim spojem i mogućnošću namotavanja Prozirni rezervoar za vodu: 220 ml Indikator rada Funkcija prskanja Posudica za dolivanje vode
Garancija 24 mjeseca