BOSCH Toster electronic CompactClass, TAT3A014/TAT3A011

Artikal:
na skladištu
39

Kako kupiti? Kliknite na dugme "Dodaj u korpu" ili "Brza kupovina", ispunite broj telefona, i završite porudžbinu, i mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku zbog isporuke. Možete naručiti proizvode od nas na bilo koji način koji Vam odgovara.

Isporuka: Dostava na adresu kupca za sve gradove u Crnoj Gori za 1-2 radna dana. Lično preuzimanje porudžbini u našim tačkama za preuzimanje naloga. Po robu možete doći kada dobijete potvrdu da je Vaša porudžbina spremna za preuzimanje.

Način plaćanja: Plaćanje gotovinom po preuzimanju robe ili platnim karticama ili virmanska uplata na žiro račun banke po predračunu.

Garancija i povrat: Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača. Roba dolazi u fabričkom pakovanju, sa fiskalnim računom i garancijom. Povrat ispravnog proizvoda bez navođenja razloga moguć unutar 14 dana

Kategorije: TOSTERI

Bez slasnog pečenog hleba nema dobrog doručka

  • Automatsko centriranje hleba za ravnomerno pečenje
  • Ugrađena grejna rešetka
  • Dizač hleba za lako odstranjivanje malih kriški
  • Bezbednosno isključivanje: automatsko isključivanje za veću bezbednost
  • Kompaktni toster
Brand BOSCH
Tip toster
Max snaga (W) 980
Karakteristike Za 2 kriške tosta Pljosnati grejni elementi Automatsko centriranje kruha za jednakomerno pečenje Ugrađen nastavak za žemljice od nerđajućeg čelika Elektronsko regulisanje stepena pečenja Ergonomsko oblikovan bezstepeni regulator za biranje stepena pečenja sa ugrađenom funkcijom zagrevanja Dizač kruha Uklonjiva posuda za mrvice Odvojena tipka za isključenje Automatsko isključenje aparata kod zaglavljenog kruha Easy storage: Namotavanje kabla
Garancija 24 mjeseca

Sa ovim proizvodom takođe kupuju