BOSCH Toster electronic, TAT6004/TAT6001

Artikal:
na skladištu
43

Kako kupiti? Kliknite na dugme "Dodaj u korpu" ili "Brza kupovina", ispunite broj telefona, i završite porudžbinu, i mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku zbog isporuke. Možete naručiti proizvode od nas na bilo koji način koji Vam odgovara.

Isporuka: Dostava na adresu kupca za sve gradove u Crnoj Gori za 1-2 radna dana. Lično preuzimanje porudžbini u našim tačkama za preuzimanje naloga. Po robu možete doći kada dobijete potvrdu da je Vaša porudžbina spremna za preuzimanje.

Način plaćanja: Plaćanje gotovinom po preuzimanju robe ili platnim karticama ili virmanska uplata na žiro račun banke po predračunu.

Garancija i povrat: Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača. Roba dolazi u fabričkom pakovanju, sa fiskalnim računom i garancijom. Povrat ispravnog proizvoda bez navođenja razloga moguć unutar 14 dana

Kategorije: TOSTERI

Uživanje u pečenom hlebu dan za danom

  • Automatsko centriranje hleba za ravnomerno pečenje
  • Dodatna grejna rešetka od nerđajućeg čelika
  • Dizač hleba za lako odstranjivanje malih kriški
  • Funkcije odleđivanja i hrskavosti
  • Toster sa dugim otvorom za vrlo duge kriške
Brand BOSCH
Tip toster
Max snaga (W) 900
Karakteristike Za 1 dugu krišku kruha Za 2 kriške tosta Kućište zaštićeno od toplote Elektronsko regulisanje stepena pečenja Ergonomsko oblikovan bezstepeni regulator za biranje stepena pečenja sa ugrađenom funkcijom zagrevanja Automatsko centriranje kruha za jednakomerno pečenje Funkcija otapanja sa odvojenim osvetljenim dugmetom Odvojena tipka za isključenje Ugrađen nastavak za žemljice od nerđajućeg čelika Dizač kruha Automatsko isključenje aparata kod zaglavljenog kruha Uklonjiva posuda za mrvice Pljosnati grejni elementi Easy storage: Namotavanje kabla
Garancija 24 mjeseca