BOSCH Ugradni aspirator na izvlačenje, DFL064W50

Artikal: DFL064W50
172

Kako kupiti? Kliknite na dugme "Dodaj u korpu" ili "Brza kupovina", ispunite broj telefona, i završite porudžbinu, i mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku zbog isporuke. Možete naručiti proizvode od nas na bilo koji način koji Vam odgovara.

Isporuka: Dostava na adresu kupca za sve gradove u Crnoj Gori za 1-2 radna dana. Lično preuzimanje porudžbini u našim tačkama za preuzimanje naloga. Po robu možete doći kada dobijete potvrdu da je Vaša porudžbina spremna za preuzimanje.

Način plaćanja: Plaćanje gotovinom po preuzimanju robe ili platnim karticama ili virmanska uplata na žiro račun banke po predračunu.

Garancija i povrat: Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača. Roba dolazi u fabričkom pakovanju, sa fiskalnim računom i garancijom. Povrat ispravnog proizvoda bez navođenja razloga moguć unutar 14 dana

Kategorije: ASPIRATORI,

Kuhinjski aspirator na izvlačenje sa ravnim panelom: skoro neprimetno se spaja sa visećim kuhinjskim elementom i daje kuhinjskom pročelju elegantan izgled.

  • Kapacitet odvođenja vazduha: sa do 400 m³/h brzo obezbeđuje optimalnu klimu u kuhinji.
  • Halogensko osvetljenje: za optimalno osvetljenje ploče za kuvanje uz malu potrošnju energije.
  • Izuzetno tih: vrlo efikasan kod samo 68 dB.
Brand BOSCH
Tipovi aspiratori ugradni aspiratori na izvlačenje
Max snaga odvođenja vazduha do 500 m³/h
Širina (cm) 60
Klasa energetske efikasnosti C
Protok Maks. kapacitet (odvođenje vazduha): 400 m³/h. Dve mogućnosti delovanja: odvođenje vazduha ili kruženje vazduha (potrebno dokupiti komplet za recirkulaciju)
Buka Buka min./maks. normalni nivo: 59/68 dB
Dizajn Jačina osvetljenosti: 403 lux Temperatura boje: 2700 K Osvetljenje ploče za kuvanje: 2 x halogene sijalice 20 W Potrebna je fioka bez drške, karniša sa osvetljenjem ili profilisani panel
Komfor Automatski On/Off rad kada se zaslon za izvlačenje izvuče ili vrati u početni položaj Klasični prekidač 3 stepena snage Metalni filter za masnoću, odgovarajući za čišćenje u mašini za pranje sudova
Boja metalno-sivi
Garancija 24 mjeseca

Sa ovim proizvodom takođe kupuju