BOSCH Ugradni frižider Klizeća šarka KIR20V21FF

Artikal: KIR20V21FF
500

Kako kupiti? Kliknite na dugme "Dodaj u korpu" ili "Brza kupovina", ispunite broj telefona, i završite porudžbinu, i mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku zbog isporuke. Možete naručiti proizvode od nas na bilo koji način koji Vam odgovara.

Isporuka: Dostava na adresu kupca za sve gradove u Crnoj Gori za 1-2 radna dana. Lično preuzimanje porudžbini u našim tačkama za preuzimanje naloga. Po robu možete doći kada dobijete potvrdu da je Vaša porudžbina spremna za preuzimanje.

Način plaćanja: Plaćanje gotovinom po preuzimanju robe ili platnim karticama ili virmanska uplata na žiro račun banke po predračunu.

Garancija i povrat: Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača. Roba dolazi u fabričkom pakovanju, sa fiskalnim računom i garancijom. Povrat ispravnog proizvoda bez navođenja razloga moguć unutar 14 dana

Kategorije: UGRADNI FRIŽIDERI, ZAMRZIVAČI,

Frižider sa fiokom za povrće i sa izuzetno dubokim držačem u vratima: puno prostora za vaše voće i povrće - dodatni prostor za veće flaše.

  • Fioka za povrće sa valovitim dnom: voće i povrće štiti od kondenzacije.
  • Izuzetno duboke fioke u vratima: dodatni prostor za veće flaše i posude.
  • SafetyGlass: vrlo stabilne police, izrađene od stakla koje možete jednostavno očistiti.
Brand BOSCH
Tipovi ugradni frižideri frižideri
Ukupna zapremina(L) 181 I
Tehničke informacije Prostor za hlađenje: 181 l Klimatska klasa SN-ST Jačina buke: 34 dB(A) re 1 pW Desno otvaranje vrata, promenljivo
Ugradne dimenzije (V x Š x D) 102.5 x 56 x 55 cm
Dimenzije (V x Š x D) 102 x 54 x 54 cm
Energetski razred A+
Garancija 24 mjeseca

Takođe vidjeti