BOSCH Univerzalni kuhinjski aparat ProfiMixx 46 electronic, MUM4600

Artikal: MUM4600
na skladištu
112

Nalog: Možete naručiti proizvode od nas na bilo koji način koji Vam odgovara

Dostava: Dostava na adresu kupca za sve gradove u Crnoj Gori za 1-2 radna dana. Lično preuzimanje naloga: Podgorica, Budva, Herceg Novi. Po robu možete doći kada dobijete potvrdu da je roba spremna za preuzimanje.

Način plaćanja: Plaćanje gotovinom po preuzimanju robe ili platnim karticama ili virmanska uplata na žiro račun banke po predračunu.

Garancija: Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača. Roba dolazi u fabričkom pakovanju, sa fiskalnim računom i garancijom od strane proizvođača ili ovlašćenih distitributera za Crnu Goru

Kategorije: KUHINJSKI APARATI

MUM 4 — ispitani i testirani klasik među univerzalnim kuhinjskim aparatima — ponosi se izuzetnim Bosch kvalitetom i opsežnim izborom pribora.

  • Priručni višenamenski aparat sa velikom posudom za mešanje (3,9 l, max. kapaciteta testa 2,0 kg).
  • Odlična multifunkcionalnost uz pomoć visokokvalitetnog kompleta za pečenje (metlica za mućenje, metlica za mešanje, kuka za gnječenje) za savršene rezultate - praktičan pre svega zbog držača za pribor.
  • Pogon MultiMotion Drive meša sastojke do savršenstva uz pomoć dinamičnog 3-D sistema za mešanje.
  • Obim njene upotrebe možete prilagoditi s obzirom na vaše potrebe sa kupovinom dodatnog visokokvalitetnog pribora, npr. sa posudom za pripremu sladoleda, nastavkom za pecivo, nastavkom za mlevenje mesa, mikserom i brojnim drugim mogućnostima.
  • Jednostavna i sigurna za upotrebu (Bosch tehnologija); jednostavni za čišćenje (pribor koji se pere u mašini za pranje sudova).
Brand BOSCH
Max snaga (W) 550
Karakteristike "Multi-motion-drive" 4 radne brzine, pozicija pakiranja
Volumen posude (l) 3.90
Korisna zapremina (l) 3.90
Posuda sadržaj max testa (kg) 2.00
Ugrađen dodatni pribor 1 x Poklopac, 1 x Metlica za gnečenje, metalna, 1 x Plastična posuda za mešanje, 1000 g, 1 x Knjiga recepata, 1 x Metlica za mešanje/stepanje, 1 x Nosač za dodatni pribor
Garancija 24 mjeseca