BOSCH Usisivač GL-30 ProPower 2.0, BGL3C236

Artikal: BGL3C236
na skladištu
186

Kako kupiti? Kliknite na dugme "Dodaj u korpu" ili "Brza kupovina", ispunite broj telefona, i završite porudžbinu, i mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku zbog isporuke. Možete naručiti proizvode od nas na bilo koji način koji Vam odgovara.

Isporuka: Dostava na adresu kupca za sve gradove u Crnoj Gori za 1-2 radna dana. Lično preuzimanje porudžbini u našim tačkama za preuzimanje naloga. Po robu možete doći kada dobijete potvrdu da je Vaša porudžbina spremna za preuzimanje.

Način plaćanja: Plaćanje gotovinom po preuzimanju robe ili platnim karticama ili virmanska uplata na žiro račun banke po predračunu.

Garancija i povrat: Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača. Roba dolazi u fabričkom pakovanju, sa fiskalnim računom i garancijom. Povrat ispravnog proizvoda bez navođenja razloga moguć unutar 14 dana

Kategorije: USISIVAČI

Visoka efikasnost delovanja u priručnom formatu za brzo i jednostavno čišćenje.

  • Kapacitet za temlejno čišćenje, uporediv sa usisivačem od 2500 vati* kod posebno niske potrošnje struje
  • PowerProtect System: za kapacitet dugoročnog čišćenja, iako se puni vreća.
  • Turbo četka za rezultate posebnog temeljnog čišćenja tepiha.
  • Ređe menjanje kesa za prah i niži troškovi zahvaljujući velikoj, 4-litarskoj zapremini kesa za prah.
  • HEPA higijenski filter koji može da se pere. Nema naknadnih troškova. Izduvni vazduh čistiji od vazduha u prostoriji. Pogodan za ljude sa alergijom. Dostiže klasu emisije prašine A.
Brand BOSCH
Tipovi usisivači sa kesom
Max snaga (W) 800
Udobnost korišćenja Preklopna četka na točkićima Turbo četka Nastavak za proreze, nastavak za tapecirano pokućstvo Teleskopska cev Ergo držač Zapremina filter vrećice: 4 l Automatsko nameštanje kabla Radijus delovanje: 10 m i tako dalje
Garancija 24 mjeseca