BOSCH Usisivač GL-45 ProPower 2.0, BGB45330

Artikal: BGB45330
234

Kako kupiti? Kliknite na dugme "Dodaj u korpu" ili "Brza kupovina", ispunite broj telefona, i završite porudžbinu, i mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku zbog isporuke. Možete naručiti proizvode od nas na bilo koji način koji Vam odgovara.

Isporuka: Dostava na adresu kupca za sve gradove u Crnoj Gori za 1-2 radna dana. Lično preuzimanje porudžbini u našim tačkama za preuzimanje naloga. Po robu možete doći kada dobijete potvrdu da je Vaša porudžbina spremna za preuzimanje.

Način plaćanja: Plaćanje gotovinom po preuzimanju robe ili platnim karticama ili virmanska uplata na žiro račun banke po predračunu.

Garancija i povrat: Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača. Roba dolazi u fabričkom pakovanju, sa fiskalnim računom i garancijom. Povrat ispravnog proizvoda bez navođenja razloga moguć unutar 14 dana

Kategorije: USISIVAČI

Visoka efikasnost delovanja sa XXL zapreminom kese za dužu efikasnost čišćenja i manje dodatne troškove.

  • QuattroPower System: Bosch tehnologija visokog kapaciteta za prvoklasne rezultate čišćenja kod niske potrošnje energije.
  • PowerProtect System: za kapacitet dugoročnog čišćenja, iako se puni vreća.
  • Ređe menjanje kesa za prah i niži troškovi zahvaljujući velikoj, 5-litarskoj zapremini kesa za prah.
  • Najbolja klasa čišćenja na tvrdom podu.**
  • HEPA higijenski filter koji može da se pere. Nema naknadnih troškova. Izduvni vazduh čistiji od vazduha u prostoriji. Pogodan za ljude sa alergijom. Dostiže klasu emisije prašine A.
Brand BOSCH
Tipovi usisivači sa kesom
Max snaga (W) 650
Udobnost korišćenja 2 delni pribor: četka za tapacirani nameštaj, četka za proreze Teleskopska cev Ergonomska ručka Zapremina filter kese: XXL Radijus delovanja: 10 m Automatsko nameštanje kabla Okretna ručka s funkcijom uključenje/isključenje i tako dalje
Garancija 24 mjeseca