BOSCH Usisivač Zoo'o ProAnimal, BGL45ZOO1

Artikal: BGL45ZOO1
305

Kako kupiti? Kliknite na dugme "Dodaj u korpu" ili "Brza kupovina", ispunite broj telefona, i završite porudžbinu, i mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku zbog isporuke. Možete naručiti proizvode od nas na bilo koji način koji Vam odgovara.

Isporuka: Dostava na adresu kupca za sve gradove u Crnoj Gori za 1-2 radna dana. Lično preuzimanje porudžbini u našim tačkama za preuzimanje naloga. Po robu možete doći kada dobijete potvrdu da je Vaša porudžbina spremna za preuzimanje.

Način plaćanja: Plaćanje gotovinom po preuzimanju robe ili platnim karticama ili virmanska uplata na žiro račun banke po predračunu.

Garancija i povrat: Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača. Roba dolazi u fabričkom pakovanju, sa fiskalnim računom i garancijom. Povrat ispravnog proizvoda bez navođenja razloga moguć unutar 14 dana

Kategorije: USISIVAČI

Usisava brže nego što vaši kućni ljubimci gube dlaku.

  • Posebno temeljno čišćenje životinjske dlake sistemom AirTurbo.
  • Komplet Animal 360™ sa moćnom papučicom kojom se lako čiste tepisi i tapacirani nameštaj dizajniranom za vlasnike životinja, kao i papučicom za tvrde podove.
  • Najbolja klasa čišćenja na tvrdom podu.**
  • Otklanjanje neprijatnih mirisa nežnim prirodnim mirisom uz pomoć inovativnog bioničkog filtera.
  • HEPA higijenski filter koji može da se pere. Nema naknadnih troškova. Izduvni vazduh čistiji od vazduha u prostoriji. Pogodan za ljude sa alergijom. Dostiže klasu emisije prašine A.
Brand BOSCH
Tipovi usisivači sa kesom
Max snaga (W) 800
Udobnost korišćenja 2 delni pribor: četka za tapacirani nameštaj, četka za proreze Teleskopska cev kliznom bravicom i bravicom tipa prstena Ergonomska ručka Elektronska kontrola snage usisavanja sa pokretnim regulatorom Okretna ručka s funkcijom uključenje/isključenje i tako
Garancija 24 mjeseca