Defender Legion GK-010DL Wired gaming keyboard (US),104 keys, RGB, 19 Anti-Ghost

Artikal: 45014
Defender Legion GK-010DL Wired gaming keyboard EN, 104 keys, RGB, 19 Anti-Ghost
19

Kako kupiti? Kliknite na dugme "Dodaj u korpu" ili "Brza kupovina", ispunite broj telefona, i završite porudžbinu, i mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku zbog isporuke. Možete naručiti proizvode od nas na bilo koji način koji Vam odgovara.

Isporuka: Dostava na adresu kupca za sve gradove u Crnoj Gori za 1-2 radna dana. Lično preuzimanje porudžbini u našim tačkama za preuzimanje naloga. Po robu možete doći kada dobijete potvrdu da je Vaša porudžbina spremna za preuzimanje.

Način plaćanja: Plaćanje gotovinom po preuzimanju robe ili platnim karticama ili virmanska uplata na žiro račun banke po predračunu.

Garancija i povrat: Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača. Roba dolazi u fabričkom pakovanju, sa fiskalnim računom i garancijom. Povrat ispravnog proizvoda bez navođenja razloga moguć unutar 14 dana

Kategorije: MIŠ, TASTATURA

Бренд Defender
Proizvod Tastatura
Tip povezivosti Žične
Povezivost USB
Slovni raspored tastera EN (US)
Karakteristike Posebne opcije za igranje: Blokiranje Vindovs sistemskih ključeva i prebacivanje VASD tastera u režim kursora Rainbov backlight Pozadinsko osvetljenje simbola i tastera Vruće tipke za brz pristup uredskim, multimedijalnim i internet aplikacijama Ugao nagiba može se podesiti pomoću uvlačivih nogu Podesiva osvetljenost pozadinskog osvetljenja Podesiva stopa izveštaja Metalna podloga čini je izdržljivijom Filter za feritnu buku Struktura tkanih kablova Pozlaćeni USB konektor Konstrukcija tastature otporna na vlagu Multifuncitonal softvare Podržava istovremeno unos do 19 tastera
Garancija 24 mjeseca
Boja Crna

Sa ovim proizvodom takođe kupuju