DJI Osmo Action 4K 60/12MP, Dual Screens, RockSteady, 4K HDR, 8x Slow Motion, Waterproof 11m, Podgorica Crna Gora

Artikal: CP.OS.00000020.02
DJI Osmo Action 4K60/12MP, Dual Screens, RockSteady, 4K HDR, 8x Slow Motion, Waterproof 11m

Ovaj proizvod nije dostupan za kupovinu

219 249

Kako kupiti? Kliknite na dugme "Dodaj u korpu" ili "Brza kupovina", ispunite broj telefona, i završite porudžbinu, i mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku zbog isporuke. Možete naručiti proizvode od nas na bilo koji način koji Vam odgovara.

Isporuka: Dostava na adresu kupca za sve gradove u Crnoj Gori za 1-2 radna dana. Lično preuzimanje porudžbini u našim tačkama za preuzimanje naloga. Po robu možete doći kada dobijete potvrdu da je Vaša porudžbina spremna za preuzimanje.

Način plaćanja: Plaćanje gotovinom po preuzimanju robe ili platnim karticama ili virmanska uplata na žiro račun banke po predračunu.

Garancija i povrat: Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača. Roba dolazi u fabričkom pakovanju, sa fiskalnim računom i garancijom. Povrat ispravnog proizvoda bez navođenja razloga moguć unutar 14 dana

Kategorije: Akcione kamere, dronovi, AKCIJA, Akcione kamere, dronovi

DJI Osmo Action kupiti u Crnoj Gori u internet prodavnici Datika, Podgorica Crna Gora po povoljnoj cijeni samo za 219 € Prodaja online, veliki izbor, brza dostava, niska cijena i najbolja ponuda u Crnoj Gori za DJI Osmo Action 4K 60/12MP, Dual Screens, RockSteady, 4K HDR, 8x Slow Motion, Waterproof 11m Sve informacije za pametnu odluku, opis, karakteristike, slike. Svi Dron, Akcione kamere, dronovi, GoPro, DJI, kamkorderi u Podgorici, Crna Gora imaju garanciju i mogucnost povrata. 

✅ BESPLATNA dostava za sve gradove u Crnoj Gori od 50€ ili nezavisno od iznosa u našim tačkama za preuzimanje naloga koje se nalaze: Podgorica, Bar, Budva, Tivat, Herceg Novi

Brand DJI
Snimanje videa 4K60/12MP, Dual Screens, RockSteady, 4K HDR, 8x Slow Motion, Waterproof 11m
Garancija 2 godine

Sa ovim proizvodom takođe kupuju