Dremel 290-1 alat za graviranje 35W

Artikal: 890998
DREMEL 290-1 alat za graviranje 35W
39

Nalog: Možete naručiti proizvode od nas na bilo koji način koji Vam odgovara

Dostava: Dostava na adresu kupca za sve gradove u Crnoj Gori za 1-2 radna dana. Lično preuzimanje naloga: Podgorica, Budva, Herceg Novi. Po robu možete doći kada dobijete potvrdu da je roba spremna za preuzimanje.

Način plaćanja: Plaćanje gotovinom po preuzimanju robe ili platnim karticama ili virmanska uplata na žiro račun banke po predračunu.

Garancija i povrat: Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača. Roba dolazi u fabričkom pakovanju, sa fiskalnim računom i garancijom od strane proizvođača ili ovlašćenih distitributera za Crnu Goru. Povrat robe moguć unutar 14 dana

Kategorije: ELEKTRIČNI ALATI

Бренд Dremel
Tip Alat za graviranje
Karakteristike Alat za graviranje za kontrolom promenljive dubine, za graviranje mnogo različitih materijala, kao što su metal, staklo, drvo, plastika, keramika, i drugo. Ovaj komplet takođe sadrži i šablon za slova i brojeve za jednostavno graviranje slova i brojeva.
Tehničke informacije Ulazna snaga: 35 W Napon: 230 V Težina: 0,31 kg Dužina: 17 cm Debljina: 3,3 cm Dubina: 4,5 cm Tehnologija baterije: n.a. Udaraca u minutu: 6000 Zvučni pritisak: 86 dB(A) Jačinu zvuka: 97 dB(A) Vibracija: 7,7 m/s²
Garancija 24mjeseca