Einhell CC-PO 90 masina za poliranje

Artikal: 093173
Einhell CC-PO 90 masina za poliranje
35

Nalog: Možete naručiti proizvode od nas na bilo koji način koji Vam odgovara

Dostava: Dostava na adresu kupca za sve gradove u Crnoj Gori za 1-2 radna dana. Lično preuzimanje naloga: Podgorica, Budva, Herceg Novi. Po robu možete doći kada dobijete potvrdu da je roba spremna za preuzimanje.

Način plaćanja: Plaćanje gotovinom po preuzimanju robe ili platnim karticama ili virmanska uplata na žiro račun banke po predračunu.

Garancija i povrat: Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača. Roba dolazi u fabričkom pakovanju, sa fiskalnim računom i garancijom od strane proizvođača ili ovlašćenih distitributera za Crnu Goru. Povrat robe moguć unutar 14 dana

Kategorije: ELEKTRIČNI ALATI

Бренд Einhell
Snaga(W) 90
Karakteristike Uređaj za poliranje CC-PO 90 Einhell Praktična i robusna polirka Prenosni i praktični uređaj za poliranje izrađen za optimalnu negu obojenih ili lakiranih površina sa Ø240mm diskom za poliranje i brzinom od 3,700 obrtaja u minuti. Sredstvo za poliranje se nanosi na površinu sa tekstilnom navlakom za poliranje, a sintetička navlaka služi za stvaranje dugotrajnog sjaja.
Tehničke informacije Napon: 230 V | 50 Hz Snaga: 90 W Br. obrtaja: 3700 min^-1 Prečnik diska za poliranje: 240 mm Težina proizvoda: 2.02 kg Obim isporuke 1 x tekstilna navlaka 1 x sintetička navlaka
Garancija 24mjeseca