MS WAVE mis

Artikal:
7

Kako kupiti? Kliknite na dugme "Dodaj u korpu" ili "Brza kupovina", ispunite broj telefona, i završite porudžbinu, i mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku zbog isporuke. Možete naručiti proizvode od nas na bilo koji način koji Vam odgovara.

Isporuka: Dostava na adresu kupca za sve gradove u Crnoj Gori za 1-2 radna dana. Lično preuzimanje porudžbini u našim tačkama za preuzimanje naloga. Po robu možete doći kada dobijete potvrdu da je Vaša porudžbina spremna za preuzimanje.

Način plaćanja: Plaćanje gotovinom po preuzimanju robe ili platnim karticama ili virmanska uplata na žiro račun banke po predračunu.

Garancija i povrat: Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača. Roba dolazi u fabričkom pakovanju, sa fiskalnim računom i garancijom. Povrat ispravnog proizvoda bez navođenja razloga moguć unutar 14 dana

Kategorije: MIŠ, TASTATURA

Brand MS
Proizvod Miš
Tip povezivosti Žične
Povezivost USB
Tip senzora miševi Optički
Karakteristike Dimenzije: 12 x 8 x 4 cm, dužina kabela: 1,5m, težina miša: 10g S tipkom za promjenu osjetljivosti mijenja se rezolucija od 800 do 2000 dpi. 5 tipki za efikasniji rad
Boja Crna

Sa ovim proizvodom takođe kupuju