BOSCH Ručni akumulatorski usisavač 2u1 Move 2in1 14,4V BBHMOVE1

Artikal: BBHMOVE1
na skladištu
133

Kako kupiti? Kliknite na dugme "Dodaj u korpu" ili "Brza kupovina", ispunite broj telefona, i završite porudžbinu, i mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku zbog isporuke. Možete naručiti proizvode od nas na bilo koji način koji Vam odgovara.

Isporuka: Dostava na adresu kupca za sve gradove u Crnoj Gori za 1-2 radna dana. Lično preuzimanje porudžbini u našim tačkama za preuzimanje naloga. Po robu možete doći kada dobijete potvrdu da je Vaša porudžbina spremna za preuzimanje.

Način plaćanja: Plaćanje gotovinom po preuzimanju robe ili platnim karticama ili virmanska uplata na žiro račun banke po predračunu.

Garancija i povrat: Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača. Roba dolazi u fabričkom pakovanju, sa fiskalnim računom i garancijom. Povrat ispravnog proizvoda bez navođenja razloga moguć unutar 14 dana

Kategorije: USISIVAČI

Praktičan bežični usisavač za brzo čišćenje – s odvojivim ručnim usisavačem.

  • 2u1: Ručni usisavač i baterijski usisavač u jednom aparatu.
  • Idealan prije svega za tvrde podove, ako želite na brzinu počistiti vaš dom.
  • Vrijeme rada do 15 minuta.
  • Sklopiva za jednostavnu pohranu.
  • Ekološki prihvatljive nikal-metal hibrid baterije za punjenje.
Brand BOSCH
Tipovi akumulatorski usisivaći
Udobnost korišćenja Može stati samostalno, bez ručke ili jedinice za punjenje Zahvaljujući sklopivosti zauzme vrlo malo prostora Električna četka Zapremina posude za prašinu: 300 ml Nove Ni-MH baterije: prihvaljive za okoliš, visoka snaga Prikaz popunjenosti baterija
Garancija 24 mjeseca