Samsung R800 Galaxy SmartWatch 46mm

Artikal: SM-R800NZSASEE
Samsung R800 Galaxy SmartWatch 46mm

This product is not available for purchase

289

Nalog: Možete naručiti proizvode od nas na bilo koji način koji Vam odgovara

Dostava: Dostava na adresu kupca za sve gradove u Crnoj Gori za 1-2 radna dana. Lično preuzimanje: Podgorica, Budva, Herceg Novi. Po robu možete doći kada dobijete potvrdu da je roba spremna za preuzimanje.

Način plaćanja: Plaćanje gotovinom po preuzimanju robe ili platnim karticama ili virmanska uplata na žiro račun banke po predračunu.

Garancija: Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača. Roba dolazi u fabričkom pakovanju, sa fiskalnim računom i garancijom od strane proizvođača ili ovlašćenih distitributera za Crnu Goru

Kategorije: PAMETNI SATOVI

Neka povezanost traje duže. Funkcije pametnog sata i prirodnost analognog sata u jednom. Galaxy Watch te povezuje sa okolnim svetom.

Ucrtaj svoj kurs i ono što te čeka

Galaxy Watch ima funkciju GPS, tako da znaš gde si i kuda ideš. Pored toga, tu su ugrađen altimetar i barometar za slučaj da želiš da skreneš sa utabane staze.

Izrađen da izdrži

Ponesi Galaxy Watch na kišu i druge izazovne uslove. Otpornost na pritisak vode od 5 atmosfera i izdržljivost vojne klase omogućavaju intenzivnije aktivnosti na otvorenom i izdržavanje teških uslova rada.

Punjenje na jednostavan način

Galaxy Watch se puni bez napora. Postavi ga na bežični punjač* i proces punjenja će započeti sam od sebe.

Neprekidna povezanost sa IoT uređajima

Na osnovu obrazaca spavanja i aktivnosti, Galaxy Watch kontroliše uređaje da bi ti olakšao život. Funkcija Home IoT omogućava kontrolisanje drugih uređaja, kao što su TV, robotski usisivač i klima-uređaj. Koristi personalizovan skup komandi radi obavljanja više radnji odjednom.

Brand Samsung
Ekran 1.3" (32.9mm)
Senzori Brzinomer,barometar, žiroskop, senzor pulsa, senzor svetlosti
Memorija RAM 0.75GB, Interna 4GB
Baterija Kapacitet standardne baterije 472 h, Typical Usage Time (Hours) Preko 80 h
Karakteristike Ekran Tip glavnog ekrana Super AMOLED Veličina glavnog ekrana 1.3" (32.9mm) Rezolucija glavnog ekrana 360 x 360 Broj boja glavnog ekrana 16M Procesor Brzina CPU 1.15GHz Tip CPU Dual-Core Povezivanje ANT+ Ne Sistem pozicioniranja GPS,Glonass Wi-Fi 802.11 b/g/n 2.4GHz NFC Da Bluetooth verzija Bluetooth v4.2 Bluetooth profili A2DP,AVRCP,HFP,HSP OS Tizen
Ostalo Dimenzije (VxŠxD) 49.0 x 46.0 x 13.0 mm Težina (g) 63
Garancija 2 godine