Samsung R810 Galaxy SmartWatch 42mm

Artikal:
Samsung R810 Galaxy SmartWatch 42mm
279

Nalog: Možete naručiti proizvode od nas na bilo koji način koji Vam odgovara

Dostava: Dostava na adresu kupca za sve gradove u Crnoj Gori za 1-2 radna dana. Lično preuzimanje naloga: Podgorica, Budva, Herceg Novi. Po robu možete doći kada dobijete potvrdu da je roba spremna za preuzimanje.

Način plaćanja: Plaćanje gotovinom po preuzimanju robe ili platnim karticama ili virmanska uplata na žiro račun banke po predračunu.

Garancija i povrat: Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača. Roba dolazi u fabričkom pakovanju, sa fiskalnim računom i garancijom od strane proizvođača ili ovlašćenih distitributera za Crnu Goru. Povrat robe moguć unutar 14 dana

Kategorije: PAMETNI SATOVI

Nova definicija autentičnosti

Prilagodi Galaxy Watch svom životnom stilu uz autentičnost koja se ogleda u raznovrsnim površinama sata i efektima dubine i osvetljenja. Okrugla površina, senke ispod kazaljki i otkucavanje daju osećaj pravog mehaničkog sata.


Prati svoj napredak

Kao tvoj lični trener, Galaxy Watch ti omogućava da se usredsrediš na više vežbanja uz manje planiranja. Sat može da meri tvoj puls i prati šest aktivnosti dok vežbaš. Izaberi više stavki radi merenja do 39 vrsta aktivnosti i drugih stavki dok prelaziš sa jedne na drugu.

Prati svoje zdravlje

Pomoću aplikacije Samsung Health možeš da proširiš postojeće funkcije sata Galaxy Watch radi još detaljnijeg praćenja i beleženja zdravlja, uključujući i puls i kalorije

Odmori se i opusti da ti bude još bolje

Saznaj više o noćnom periodu da bi se osećao/la bolje narednog dana. Galaxy Watch prati kvalitet spavanja i vodi dnevnik koji obuhvata 4 faze sna. Takođe, prati nivo naprezanja da bi ti pomogao da ga smanjiš kontrolisanim disanjem.

Бренд Samsung
Ekran 1.2" (30.2mm), 360 x 360, 16M boja
Senzori Brzinomer, barometar, žiroskop,HR senzor, senzor svetlosti
Memorija RAM 0.75GB, Interna 4GB
Baterija Kapacitet standardne baterije 270h, Typical Usage Time (Hours) Preko 45 Hours
Karakteristike Procesor Brzina CPU 1.15GHz Tip CPU Dual-Core Tip glavnog ekrana Super AMOLED Tip mreže Infra Samo Bluetooth Povezivanje ANT+ Ne Sistem pozicioniranja GPS,Glonass Wi-Fi 802.11 b/g/n 2.4GHz NFC Da Bluetooth verzija Bluetooth v4.2 Bluetooth profili A2DP,AVRCP,HFP,HSP OS Tizen
Ostalo Dimenzije (VxŠxD) 45.7 x 41.9 x 12.7 mm Težina (g) 49
Garancija 2 godine
Color Black
Gold