Samsung Wind-Free inverter klima uređaj, 9000 BTU, Wi-Fi

Artikal: AR09RXWXCWKNEU + AR09RXWXCWKXEU
Samsung Wind-Free inverter klima uređaj, 9000 BTU, Wi-Fi
645

Kako kupiti? Kliknite na dugme "Dodaj u korpu" ili "Brza kupovina", ispunite broj telefona, i završite porudžbinu, i mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku zbog isporuke. Možete naručiti proizvode od nas na bilo koji način koji Vam odgovara.

Isporuka: Dostava na adresu kupca za sve gradove u Crnoj Gori za 1-2 radna dana. Lično preuzimanje porudžbini u našim tačkama za preuzimanje robe koje se nalaze: Podgorica, Budva, Herceg Novi. Po robu možete doći kada dobijete potvrdu da je roba spremna za preuzimanje.

Način plaćanja: Plaćanje gotovinom po preuzimanju robe ili platnim karticama ili virmanska uplata na žiro račun banke po predračunu.

Garancija i povrat: Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača. Roba dolazi u fabričkom pakovanju, sa fiskalnim računom i garancijom od strane proizvođača ili ovlašćenih distitributera za Crnu Goru. Povrat robe moguć unutar 14 dana

Kategorije: KLIMA UREĐAJI

Recite zbogom strujanju hladnog vazduha

Sistem Wind-Free™ toliko dobro radi da ćete zaboraviti da je tu. Nakon dostizanja željene temperature, sistem ravnomerno distribuira svež vazduh bez neprijatnog strujanja hladnog vazduha.

Šta je tehnologija Wind-Free™?

Samsung sistem za klimatizaciju Wind-Free™ koristi 21.000 mikrorupica za nežno i ravnomerno strujanje vazduha kroz celu prostoriju, čime se postiže prijatna svežina bez strujanja vazduha.

Samsung klima uređaji Klima Nega vazduha Wind-Free™

Održite svežinu bez menjanja postavki

Samsung sistem za klimatizaciju Wind-Free™ ima režim hlađenja sa dve faze koje se automatski smenjuju. U režimu brzog hlađenja brzo se dostiže željena temperatura, koja se zatim održava u režimu hlađenja bez strujanja vazduha.

Samsung klima uređaji Klima Nega vazduha Wind-Free™

Mirno spavajte

Režim „Čvrst san“ koji nudi sistem Wind-Free™ zadužen je za idealnu klimu u spavaćoj sobi, tako da možete mirno spavati znajući da vam neće biti hladno tokom noći niti da ćete se probuditi sa drhtavicom.

Samsung klima uređaji Klima Nega vazduha Wind-Free™
Бренд Samsung
Single-Split (spoljašnja+unutrašnja jedinica) Serija Zidna
Tip klime Inverter
Kapacitet hlađenja (Btu/h) 9.000 Btu/h
Kapacitet grejanja (Btu/h) 9.000 Btu/h
Garancija 2 godine