Samsung WW5000J Mašina za veš sa Eco Bubble tehnologijom 7kg, WW70J5355MW/AD

Artikal: WW70J5355MW/AD
Samsung WW5000J Mašina za veš sa Eco Bubble tehnologijom 7kg, WW70J5355MW/AD
332

Nalog: Možete naručiti proizvode od nas na bilo koji način koji Vam odgovara

Dostava: Dostava na adresu kupca za sve gradove u Crnoj Gori za 1-2 radna dana. Lično preuzimanje naloga: Podgorica, Budva, Herceg Novi. Po robu možete doći kada dobijete potvrdu da je roba spremna za preuzimanje.

Način plaćanja: Plaćanje gotovinom po preuzimanju robe ili platnim karticama ili virmanska uplata na žiro račun banke po predračunu.

Garancija i povrat: Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača. Roba dolazi u fabričkom pakovanju, sa fiskalnim računom i garancijom od strane proizvođača ili ovlašćenih distitributera za Crnu Goru. Povrat robe moguć unutar 14 dana

Kategorije: VEŠ MAŠINE

Moćno čišćenje

Eco Bubble™ tehnologija donosi vam moćno čišćenje, čak i pri niskim temperaturama. Deterdžent se pretvara u mehuriće tako da brzo prodire u tkaninu i sa lakoćom uklanja prljavštinu, dok istovremeno štiti tkaninu i štedi energiju.


Intenzivno uklanjanje mrlja

Dodirom na dugme, tehnologija Bubble Soak pomaže pri uklanjanju najrazličitijih tvrdokornih mrlja. Ona dodaje još jednu fazu u redovan ciklus pranja tokom kojeg se odeća temeljno natapa u aktivnim mehurićima, što omekšava mrlje koje se potom efikasno uklanjaju.

StayClean fioka

StayClean fioka brine se o tome da više deterdženta bude isprano zahvaljujući posebno osmišljenim sistemom za ispiranje vodom. Time je obezbeđeno da pregrade budu čistije i u većoj meri higijenske, sa manje nevidljivih tragova sapuna.


Moderan dizajn

Kristalno providna vrata donose vam eleganciju i estetiku koja se neprimetno uklapa u vaš dom.

Lako rešavanje problema
Smart check je sistem za automatski nadzor grešaka koji otkriva i utvrđuje probleme i nudi vam jednostavna rešenja za probleme preko aplikacije* za pametne telefone. Na taj način vam štedi vreme i moguće troškove za skupe popravke.

Бренд Samsung
Ugrađen / Samostojeći samostojeći
Tipovi veš mašine mašina sa prednjim punjenjem
Kapacitet pranja do 7 kg
Max. brzina centrifugiranja 1,200 o/min
Klasa energetske efikasnosti A+++
Programi Eko pamuk, 15 min brzo pranje, pamuk, osetljivo rublje, nega garderobe za bebe, dnevno pranje, posteljina, tamno rublje, sintetika, vuna, pretpranje, intenzivno, Super Eco pranje, ispiranje + centrifuga, centrifuga, Eco Drum Clean (ekološko čišćenje bubnj
Potrošnja energije 153 kWh/god
Potrošnja vode 7400 L
Dubina aparata sa udaljenošću od zida (cm) 55
Dimenzije (VxŠxD) 85x60x55 cm
Garancija 5 godina akcija traje do 30.06.2020 (24mjeseca+36mjeseci nakon registracije proizvoda kod ovlascenog servisa na portalu www.samsung5godinagarancija.me)

Sa ovim proizvodom takođe kupuju