Samsung WW5000J Mašina za veš sa Eco Bubble tehnologijom 8kg, WW80J5355MW/AD

Artikal: WW80J5355FW/AD
Samsung WW5000J Mašina za veš sa Eco Bubble tehnologijom 8kg, WW80J5355MW/AD
345

Nalog: Možete naručiti proizvode od nas na bilo koji način koji Vam odgovara

Dostava: Dostava na adresu kupca za sve gradove u Crnoj Gori za 1-2 radna dana. Lično preuzimanje: Podgorica, Budva, Herceg Novi. Po robu možete doći kada dobijete potvrdu da je roba spremna za preuzimanje.

Način plaćanja: Plaćanje gotovinom po preuzimanju robe ili platnim karticama ili virmanska uplata na žiro račun banke po predračunu.

Garancija: Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača. Roba dolazi u fabričkom pakovanju, sa fiskalnim računom i garancijom od strane proizvođača ili ovlašćenih distitributera za Crnu Goru

Kategorije: VEŠ MAŠINE

Moćno čišćenje

Eco Bubble™ tehnologija donosi vam moćno čišćenje, čak i pri niskim temperaturama. Deterdžent se pretvara u mehuriće tako da brzo prodire u tkaninu i sa lakoćom uklanja prljavštinu, dok istovremeno štiti tkaninu i štedi energiju.


Intenzivno uklanjanje mrlja

Dodirom na dugme, tehnologija Bubble Soak pomaže pri uklanjanju najrazličitijih tvrdokornih mrlja. Ona dodaje još jednu fazu u redovan ciklus pranja tokom kojeg se odeća temeljno natapa u aktivnim mehurićima, što omekšava mrlje koje se potom efikasno uklanjaju.

StayClean fioka

StayClean fioka brine se o tome da više deterdženta bude isprano zahvaljujući posebno osmišljenim sistemom za ispiranje vodom. Time je obezbeđeno da pregrade budu čistije i u većoj meri higijenske, sa manje nevidljivih tragova sapuna.

Moderan dizajn

Kristalno providna vrata donose vam eleganciju i estetiku koja se neprimetno uklapa u vaš dom.

Lako rešavanje problema
Smart check je sistem za automatski nadzor grešaka koji otkriva i utvrđuje probleme i nudi vam jednostavna rešenja za probleme preko aplikacije* za pametne telefone. Na taj način vam štedi vreme i moguće troškove za skupe popravke.

Brand Samsung
Ugrađen / Samostojeći samostojeći
Tipovi veš mašine mašina sa prednjim punjenjem
Kapacitet pranja do 8 kg
Max. brzina centrifugiranja 1,200 o/min
Klasa energetske efikasnosti A+++
Programi Bubble Soak Da Bubble tehnologija Da Zaključavanje za decu Da Odloženi kraj Da Vrsta bubnja Dijamantski bubanj Lako peglanje Da Poslednje memorisano podešavanje Da Motor Uni. Brzo pranje Da Smart provera Da Brzina centrifuge 1200rpm StayClean fioka Da Ciklusi Dodatni ciklus Eko pamuk, '15 Brzo pranje Nega garderobe za bebe Da Posteljina Da Pamuk Da Dnevno pranje Da Tamno rublje Da Osetljivo rublje Da Eco Drum Clean (Ekološko čišćenje bubnja) Da Lista opcija Pretpranje, intenzivno Ispiranje + centrifuga Da Centrifuga Da Super Eco pranje Da Sintetika Da Vuna Da Efikasnost centrifuge B
Potrošnja energije 166 kWh/god
Potrošnja vode 8100 L, Neto težina 61 kg
Dubina aparata sa udaljenošću od zida (cm) 55
Dimenzije (VxŠxD) 85x60x55
Garancija 5 godina akcija traje do 04.08.2019 (24mjeseca+36mjeseci nakon registracije proizvoda na portalu https://www.samsung5godinagarancija.rs)

Sa ovim proizvodom takođe kupuju