Tesla HI3200SB Ugradna Indukciona ploča (Domino, 30cm), Podgorica Crna Gora

Artikal: HI3200SB
145

Kako kupiti? Radimo samo u formatu web shop-a, nemamo objekte sa izloženim proizvodima. Kupovinu možete obaviti putem jednostavnog narucivanja preko sajta. Kliknite na dugme "Dodaj u korpu" ili "Brza kupovina", ispunite broj telefona, i završite porudžbinu, kliknite na dugme "KUPI" i mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku radi isporuke. Ako imate bilo koje pitanje, postavite ga preko servisa podrške koji se nalaze gore na vrhu stranice i mi cemo Vas kontaktirati.

Isporuka: Dostava na adresu kupca za sve gradove u Crnoj Gori za 1-2 radna dana. Lično preuzimanje porudžbini u našim tačkama za preuzimanje naloga: Podgorica, Budva, Bar, Tivat, Herceg Novi. Po robu možete doći kada dobijete potvrdu operatera da je Vaša porudžbina stigla i spremna za preuzimanje.

Način plaćanja: Plaćanje gotovinom po preuzimanju robe ili platnim karticama ili virmanska uplata na žiro račun banke po predračunu.

Garancija, povrat: Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača. Roba dolazi u fabričkom pakovanju, sa fiskalnim računom i garancijom. Povrat ispravnog proizvoda bez navođenja razloga moguć unutar 14 dana

Kategorije: Ugradne ploče

Visina 60
Dubina 520
Širina 300

Grejne zone 2
Širina (mm) 300
Način upravljanja Senzor
Nivoi snage 9

ZAŠTITA ZA DECU

Samo lagani dodir ikonice za aktivaciju funkcije zaštite za decu čini svaku sledeću komandu nevažećom, a ploča nastavlja sa radom u programu u kom je bila pre zaključavanja. Kada želite da isključite ovu opciju - treba vam samo tri sekunde.

INDIKATOR ZAOSTALE TOPLOTE

Obratite pažnju na svetlosni indikator, koji je znak upozorenja da su grejne zone još uvek vruće.

BRZO I EFIKASNO KUVANJE

Budite efikasniji! Uz pomoć indukcijskih ploča, toplota se ravnomerno prenosi na posudu u kojoj kuvate. U poređenju sa standardnim, Tesla indukcijske ploče sa turbo pojačivačem mogu da skrate vreme kuvanja za 56% i smanje potrošnju energije za 43%.

ČISTITE SA LAKOĆOM

Naše staklokeramičke i indukcijske ploče su glatke, otporne na ogrebotine i jednostavne za čišćenje. Neka vaša kuhinja uvek izgleda blistavo!

HLADNIJA POVRŠINA

Čišćenje prosute hrane sa indukcijskih ploča je znatno jednostavnije nego sa staklokeramičkih, jer se one brže hlade.

tesla info

ENERGETSKA EFIKASNOST

Energetska efikasnost indukcijskih ploča je 90%, što je znatno više u poređenju sa klasičnim ringlama, čija energetska efikasnost ne prelazi 62%

Brand Tesla
Tipovi ugradne ploče indukcione ploče
Širina (cm) 30
Karakteristike
Način upravljanja Senzor na dodir
Vitrokeramička ploča Standardno staklo
Podesivih nivoa snage 9
Tajmer (min) 99
Zona za kuvanje/snaga
Ukupna snaga (W) 3250
Prednja zona (W) 1400
Zadnja zona, bez boostera/sa boosterom (W) 1400/1850
Prednja 160mm
Zadnja 160mm
Komfor Senzor za posuđe Da
Bezbednost
Automatsko sigurnosno isključivanje Da
Zaštita za decu Da
Indikator preostale toplote Da
Broj polja za kuvanje, koja se mogu upotrebljavati istovremeno 2
Ostalo Dimenzije proizvoda (mm) (L*W*H) 300x520x55 Ugradne mere (mm) (L*W) 270x490
Garancija 5 godina (24mjeseca+36mjeseci nakon registracije proizvoda kod ovlascenog servisa na portalu Tesla www.tesla5.eu)

Sa ovim proizvodom takođe kupuju

Takođe vidjeti