VIVAX HOME vaga kuhinjska KS-501

Artikal: 023505323
21

Kako kupiti? Kliknite na dugme "Dodaj u korpu" ili "Brza kupovina", ispunite broj telefona, i završite porudžbinu, i mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku zbog isporuke. Možete naručiti proizvode od nas na bilo koji način koji Vam odgovara.

Isporuka: Dostava na adresu kupca za sve gradove u Crnoj Gori za 1-2 radna dana. Lično preuzimanje porudžbini u našim tačkama za preuzimanje naloga. Po robu možete doći kada dobijete potvrdu da je Vaša porudžbina spremna za preuzimanje.

Način plaćanja: Plaćanje gotovinom po preuzimanju robe ili platnim karticama ili virmanska uplata na žiro račun banke po predračunu.

Garancija i povrat: Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača. Roba dolazi u fabričkom pakovanju, sa fiskalnim računom i garancijom. Povrat ispravnog proizvoda bez navođenja razloga moguć unutar 14 dana

Kategorije: VAGE

Brand VIVAX
Tip Kuhinjski vage
Karakteristike Kuhinjska vaga KS-501 ima digitalni mjerač koji mjeri najviše do 5 kg. Vaga je opremljena sustavom za automatsko isključivanje. Mogućnost dodavanja nekoliko sastojaka za vrijeme vaganja. Osim što vaga čvrste materije može vagati i tečnosti u fl:oz ili ml. Baterija: 1xCR2032, litijumska.