VIVAX KIDS HERO pametni dječji sat

Artikal:
35

Kako kupiti? Kliknite na dugme "Dodaj u korpu" ili "Brza kupovina", ispunite broj telefona, i završite porudžbinu, i mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku zbog isporuke. Možete naručiti proizvode od nas na bilo koji način koji Vam odgovara.

Isporuka: Dostava na adresu kupca za sve gradove u Crnoj Gori za 1-2 radna dana. Lično preuzimanje porudžbini u našim tačkama za preuzimanje naloga. Po robu možete doći kada dobijete potvrdu da je Vaša porudžbina spremna za preuzimanje.

Način plaćanja: Plaćanje gotovinom po preuzimanju robe ili platnim karticama ili virmanska uplata na žiro račun banke po predračunu.

Garancija i povrat: Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača. Roba dolazi u fabričkom pakovanju, sa fiskalnim računom i garancijom. Povrat ispravnog proizvoda bez navođenja razloga moguć unutar 14 dana

Kategorije: PAMETNI SATOVI

Dolazi u dvije šarene i vesele boje – narančastoj te plavoj, a zbog raznih zabavnih te poučnih igrica koje sa njime dolaze, djeca će ga obožavati.

Mjerenje temperature nikad nije bilo brže i jednostavnije. Zaboravili ste izmjeriti temperaturu prije škole ili vrtića HERO spašava dan


Sat ima i prikaz dolaznih poziva i poruka.

Dostupne su i funkcije praćenja otkucaja srca, spavanja te sportskih aktivnosti.

HERO je vodootporan, stoga ne brinite ukoliko ga vaše dijete slučajno smoči. Tu su i tri igrice u borbi protiv dosade (matematika ?, košarka ? i puzzle ?)

Sat se može personalizirati uz mogućnost prilagodbe pozadine mnogobrojnim slikama.

Brand VIVAX
Ekran 1,4" IPS
Baterija Trajanje baterije 72 sata
Karakteristike Bluetooth
Ostalo Pametan sat s 1,4" dodirnim zaslonom, prikazom tjelesne temperature, otkucaja srca, praćenjem spavanja i disanja te sportskim m odom. Sigurnost vašeg dijeteta je na prvom mjestu uz brzo i jednostavno praćenje temperature tijela.Prilagođen dizajn i više od 30 različitih sučelja učinit će korištenje sata još zabavnijim. Uključene razne igrice zabavnog i edukativnog sadržaja.
Garancija 2 godine