Whirlpool BLF 9121 OX Kombinovani frižider

Artikal: BLF 9121 OX
Frizideri Whirlpool BLF 9121 OX Kombinovani frižider
379 449

Kako kupiti? Kliknite na dugme "Dodaj u korpu" ili "Brza kupovina", ispunite broj telefona, i završite porudžbinu, i mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku zbog isporuke. Možete naručiti proizvode od nas na bilo koji način koji Vam odgovara.

Isporuka: Dostava na adresu kupca za sve gradove u Crnoj Gori za 1-2 radna dana. Lično preuzimanje porudžbini u našim tačkama za preuzimanje naloga. Po robu možete doći kada dobijete potvrdu da je Vaša porudžbina spremna za preuzimanje.

Način plaćanja: Plaćanje gotovinom po preuzimanju robe ili platnim karticama ili virmanska uplata na žiro račun banke po predračunu.

Garancija i povrat: Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača. Roba dolazi u fabričkom pakovanju, sa fiskalnim računom i garancijom. Povrat ispravnog proizvoda bez navođenja razloga moguć unutar 14 dana

Kategorije: FRIŽIDERI, ZAMRZIVAČI, AKCIJA,

Brand Whirlpool
Tipovi frižideri frižideri sa zamrzivačem
Dodatne funkcije Less frost, 6th Sense tehnologija
Ukupna zapremina(L) 369 (258+111)L
Komora za zamrzavanje(L) 111l
Karakteristike Tehnologija 6th Sense – senzorska kontrola temperature Less Frost – smanjeno stvaranje leda u zamrzivaču LED Display Frižider: Prilagodljive staklene police Polica za boce u vratima Fioka za voće i povrće Odeljak za mlečne proizvode Police u vratima Funkcija brzog hlađenja Zamrzivač: Kapacitet zamrzavanja: 4kg/24h 3 fioke
Dimenzije (V x Š x D) 201 x 59,5 x 65,6 cm
Energetski razred A+
Boja Inox
Garancija 5 godina akcija traje do 31.12.2020 (24mjeseca+36mjeseci nakon registracije proizvoda kod ovlascenog servisa na portalu www.elpromotion.eu)

Sa ovim proizvodom takođe kupuju

Takođe vidjeti