Somafix S80 Patroni topljivi za vruće lijepljenje 11,3X300mm/1000gr в Черногории

Артикул: 600039
11,17
Как купить? Просто сделайте заказ на сайте. После заказа мы свяжемся с Вами
Доставка после заказа и подтверждения оператора:

Категории: Расходные материалы, оснастка, инвентарь для электроинструментов

Svojstva:
Lepak visokog viskoziteta opšte namene. Odlično prijanjanje na prljave i masne površine. Bez mirisa, odlično prijanja, lako se nanosi, nije potrebno čišćenje. Ekološki.

svrha:
Dizajniran za lepljenje širokog spektra materijala: metala, kože, keramike, porcelana, raznih vrsta plastike, tvrdog i mekog drveta, papira, kartona, tkanine itd. Idealan za kućne popravke, manju proizvodnju, modeliranje i dekoraciju. Nije pogodan za površine kao što su mekani PVC, PE i PS.

Uputstvo za upotrebu:
Ugradite silikonski lepak za topljenje u pištolj. Zagrejte lepak u pištolju 5-7 minuta. Nakon nanošenja lepka na površine, odmah ih pritisnite zajedno. Nakon rada, iskopčajte pištolj iz utičnice, sačekajte da se boca vrućeg lepka ohladi i izvadite je iz pištolja.

Mere predostrožnosti:
Ni u kom slučaju ne nanosite lepak iz pištolja naglim pokretima. Ako je pištolj vruć, ne dodirujte njegovo telo. Neiskorišćeni lepak treba čuvati u zatvorenom pakovanju van domašaja dece. Koristite u dobro provetrenim prostorijama. Izbegavajte kontakt lepka sa kožom i očima. U slučaju kontakta, isperite sa dosta vode.

Garancija (Warranty) 24 mjeseci (2 godine)
Brand SOMAFIX
Oprema za elektricni alati za spajanje, vruće lijepljenje
Opis
Dimenzije artikla: 11,3X300mm/1000gr

Model: S80