Samsung Jet 70 Turbo usisivač 150W in Podgorica Montenegro

Articul: VS15T7031R1/GE
369

How to buy?: We work in the format of an online store, so you can buy goods only by making an order online on the site. If you have any questions, you can ask them through the message and support service on our website, located at the top of the page, and we will contact to you.

Delivery: It will take 1-2 days max for our courier to deliver the product to the specified address in Montenegro or in our Pick-up points in Podgorica, Budva, Bar, Tivat, Herceg Novi.

Payment: Cash, upon the store dispatch delivery to the specified delivery address, payment cards online on website or in our office in Podgorica or bank transfer on invoice

Guarantee: We sell new products only, originally packed, with the sales receipt and a warranty slip. The warranty is valid from the manufacturers or their official distributors in Montenegro

Categories: Vacuum cleaners

  • Moćan a lagan Naprednije performanse čišćenja
  • Jaka usisna snaga Digitalni inverter motor
  • Izuzetna usisna snaga Mlazni ciklon
  • Čist izlazni vazduh Petoslojni HEPA filtrirajući sistem*

Moćan a lagan

Naprednije performanse čišćenja

Jednostavno očisti različite vrste podova laganim, ali jakim bežičnim štapnim usisivačem. Digitalni inverter motor stvara usisnu snagu do 150 W.* Aerodinamički dizajn vazdušnog sistema optimizuje i protok vazduha, dok multiciklonska filtracija vazduha zadržava sitne čestice prašine.

Moćan a lagan* Zasnovano na internom testiranju snage usisavanja na ulazu nemotorizovanog alata u Max režimu, u skladu sa standardom IEC 62885-2, klauzula 5.8.

Jaka usisna snaga

Digitalni inverter motor

Čisti mnogo efikasnije sa usisnom snagom do 150 W.* Digitalni inverter motor optimizuje protok vazduha svojim ultrazvučnim zavarenim aeroprofilnim lopaticama. Tako pruža snažnu usisnu snagu do 410 V** održava visok nivo energetske efikasnosti i stvara do 150 V* usisavanja.

Jaka usisna snaga


* Zasnovano na internom testiranju snage usisavanja na ulazu nemotorizovanog alata u Max režimu, u skladu sa standardom IEC 62885-2, klauzula 5.8.**Zasnovano na internom testiranju u skladu sa standardom IEC 60335-1, klauzula 10.

Izuzetna usisna snaga

Mlazni ciklon

Uživaj u čistijem vazduhu i izvanrednoj usisnoj snazi sa visokoefikasnom i multiciklonskom strukturom mlaznog ciklona. Optimalni vazdušni put smanjuje otpor vazduha, a njegovih 9 ciklona sa 27 otvora za vazduh svode gubitak usisavanja na minimum. Zadržava i najsitniju prašinu uvučenu u usisivač.

Izuzetna usisna snaga

Snažan za tepihe

Turbo četka

Turbo četkom pokupićeš sitne čestice prašine iz tepiha ali i sa tvrdog poda. Rotira se 3.750 puta u minuti.* Glava koja se okreće za 180 stepeni omogućava ti da lako promeniš smer i očistiš svaki ugao. A rotirajući bubanj možeš lako održavati tako što ćeš ga odvojiti jednim klikom.

Snažan za tepihe

* Na osnovu internih testova koristeći režime Min, Mid i Max. Rezultati se mogu razlikovati u zavisnosti od upotrebe potrošača.

Čist izlazni vazduh

Petoslojni HEPA filtrirajući sistem*

Čist izlazni vazduh zahvaljujući petoslojnim HEPA filtrirajućem sistemu.* Glavni ciklon i metalni mrežasti filter iz uvučenog vazduha odvajaju krupne čestice prašine. Mlazni ciklon i mikrofilter sakupljaju sitnu prašinu, a ultrafini filter za prašinu zadržava 99,999%** mikročestica, pa i one veličine 0,3~10µm***, kao i alergene.

Čist izlazni vazduh


* HEPA filtrirajući sistem: Visokoefikasni sistem filtracije čestica vazduha.** Zasnovano na internom testiranju, u Max režimu, u skladu sa standardom IEC 62885-2, klauzula 5.11.*** Veličine čestica od 0,3~10µm, kao što su čestice polena ili buđi, generalno su nevidljive ljudskom oku.

Do 40 minuta** čišćenja

Odvojiva i dugotrajna baterija

Uživaj u dugom periodu čišćenja bez punjenja. Baterija visoke efikasnosti (2000 mA*) obezbeđuje usisavanje do 40 minuta.* A možeš lako da je ukloniš i zameniš rezervnom baterijom*** kako bi se vreme čišćenja produžilo do 80 minuta. Tokom prvih 500 ciklusa čišćenja osigurano je očuvanje 70% prvobitnih performansi****.

Do 40 minuta** čišćenja


* Ukupan kapacitet ćelije baterije iznosi 2000 mA, ali je u cilju postizanja dužeg veka trajanja ovaj kapacitet ograničen na 1800 mA.** Navedeno vreme rada odnosi se na minimalni nivo snage uz priključen nemotorizovan alat.***Dodatna baterija prodaje se odvojeno u okviru pomoćne opreme.****Održava 70% kapaciteta nakon 5 godina upotrebe uz 100 ciklusa godišnje, na osnovu kapaciteta baterije (1800 mA). Jedan ciklus: sve dok se puna baterija ne isprazni. Rezultati se mogu razlikovati u zavisnosti od upotrebe potrošača. Zasnovano na internom testiranju.***** Stvarni model može se razlikovati zavisno od specifikacija.

Proveri pogledom

Digitalni ekran

Postaraj se da tvoj usisivač uvek optimalno radi koristeći integrisani digitalni displej. Možeš intuitivno proveriti status mašine, kao što su nivo snage i tip četke. A to te upozorava ako postoje problemi ili blokade četki. Na taj način možeš je jednostavno kontrolisati i održavati.

Proveri pogledom

Fleksibilan punjač

Stanica za punjenje 2-u-1

Mnogo je zgodnije da svoj usisivač čuvaš i puniš na stanici za punjenje 2-u-1 koja se jednostavno uklapa u svaki prostor. Ako ne želiš da njime zauzimaš mesto, možeš ga zakačiti na zid. Ili ga možeš koristiti kao samostojeći punjač, pa skinutu bateriju možeš puniti bilo gde.

Fleksibilan punjač

Potpuno periva kanta

Periva kanta za prašinu

Održavaj kantu za prašinu higijenski čistom i lako isprazni usisivač. Cela kanta za prašinu od 0,8 L, uključujući multiciklonski sistem, u potpunosti se može prati, tako da se može održavati čistom i svežom.

Lako čišćenje
Lako čišćenje Perivo
Perivo

Lako čišćenje

Čisti tvrde podove

Mekana četka

Skuplja finu prašinu na tvrdim podovima i u pukotinama pomoću mekane četke isprepletene antistatičkim srebrnim nitima. Glava koja se okreće za 180 stepeni omogućava ti da očistiš svaki ugao. Takođe sprečava zapetljavanje dlaka kućnih ljubimaca. A bubanj možeš lako održavati tako što ćeš ga odvojiti jednim klikom.

Čisti tvrde podove

* Na osnovu internih testova koristeći režime Min, Mid i Max. Rezultati se mogu razlikovati u zavisnosti od upotrebe potrošača.

Briše tvrde podove

Čistač koji se vrti

Lakše održavaj podove čistim pomoću opcionalnog čistača koji se vrti. Dupli podmetači koji se okreću omogućavaju efikasno čišćenje uz manje napora. Možeš da koristiš ili podmetače za čišćenje sa mikrovlaknima za višekratnu upotrebu ili vlažne krpe za jednokratnu upotrebu. Radi do 75 minuta* tako da možeš savršeno obrisati svoje tvrde podove.

Briše tvrde podove

* Navedeno vreme rada odnosi se na režim „Vlažno“, kada je pričvršćen čistač koji se vrti. * Dostupno kao opcija kod određenih modela.

Čišćenje bez napora

Lagan dizajn

Očisti svoj dom bez napora uz lako upravljanje i kretanje. Lagan dizajn osigurava maksimalnu upotrebljivost i smanjuje opterećenje zgloba. Težina ručnog dela usisivača je samo 1,48 kg, što je za 21% manje* od klasičnih Samsung usisivača. Tako možeš lako očistiti celu kuću.

* Poređenje sa Samsung VS8000. Težina ručnog dela usisivača: VS7000 1,48 kg naspram VS8000 1,89 kg.

Čišćenje bez napora

Brand Samsung
Tipovi Akumulatorski usisivač
Max snaga (W) 150
Udobnost korišćenja
Skupljanje prašine Tip Multi Cyclone Kapacitet prikupljanja prašine 0,8 ℓ
Opšte informacije Širina čišćenja 250 mm Boja tela Airborne Boja vrha Mint Motor sa digitalnim invertorom Da
Performanse Maksimalna potrošnja energije 410 W Snaga usisavanja 150 W Vreme korišćenja (min) 5 min Vreme rada (srednje) 20 min Vreme korišćenja (max) 40 min Nivo buke 86 dBA
Baterija Tip baterije Litijum-jonska Napon 21.6 V
Četka Glavna Turbo četka
Dodatna oprema Dodatak 1 Kombinovani nastavak Dodatak 2 Uzani produžetak
Filter Izduvavanje HEPA filtracija Pre-motor Da
Praktične funkcije EZClean posuda za prašinu Da
Fizičke specifikacije Dimenzije (ŠxVxD) 250X1123X215 mm Težina 2.6 kg
Specijalna funkcija LED ekran Da
Garancija 24 mjeseca