Samsung R900 Galaxy Watch5 40 mm BT in Podgorica Montenegro

Articul:

This product is not available for purchase

We don't have the information when the item will be available again, so we suggest you to have a look at the offer of similar products available on our web site: Smart watch
  • Prati svoje zdravlje 24 sata dnevno, čak i noću.
  • Ostvari svoje wellness ciljeve merenjem sastava tela pomoću Samsung BioActive senzora.
  • Opremljen sa 13% većom baterijom za svakodnevnu upotrebu.
  • Ekran od safirnog kristala je 1,6 puta tvrđi.  • Praćenje sna
  • Praćenje zdravlja i kondicije
  • Za 13% veća baterija za svakodnevnu upotrebu 
  • Pametan sat za svakodnevne kondicione ciljeve

Proveravaj svoje zdravlje neprekidnok

Upoznaj svoj stil spavanja, uz našu novu i poboljšanu tehnologiju za praćenje sna. Isplaniraj vreme odlaska na spavanje, saznaj da li hrčeš, prati i saznaj koje su faze spavanja koje prolaziš (budnost, lagan i dubok san, REM fazu) kroz neki od osam životinjskih simbola koji odgovaraju tvom tipu. Bolje noći uvod su u bolje dane.

Sat sa pogledom na srce

Poleđina Galaxy Watch5 uređaja.

Samsung BioActive sensor

Moćni 3 u 1 Samsung BioActive senzor efikasno kontroliše tri zdravstvena senzora. Senzor za analizu bioelektrične impedanse i optički senzor za merenje pulsa.

Samsung bioaktivni senzor

Kontroliši sve, od procenta masti u telu (BIA) do težine mišićne mase. Sve moguće povratne informacije koje su ti potrebne da ostaneš na putu ka svojoj zdravijoj verziji.


Prikazuje se poleđina Galaxy Watch5 uređaja. Na desnoj strani je prikaz prednje strane Watch5 uređaja sa BIA korisničkim interfejsom u kome su učitani mišićna masa 26,5 kg, telesna mast 25,2% i vreme kao 8:30.


Svaki korak se računa

Treniraš? Svaki korak, kalorija i čak rutina biće zabeleženi na tvom satu. On čak podržava preko 90 vežbi koje možeš pratiti na satu.

Do 45% napunjenost za 30 minuta

Potrebno je oko 30 minuta da sa 0% dođe na 45% napunjenosti. Da, dobro smo rekli. Uz veću bateriju od svog prethodnika i brzo punjenje, pauza je gotova vrlo brzo.

A Sapphire Galaxy Watch5 on top of a wireless charger in black.

Upoznaj safirno plavi
kristalni displej

Predstavljamo naš izdržljivi Galaxy sat. Vodootporan, sa tvrđim prednjim displejom napravljenim od vrhunskog safirno plavog kristala koji je 1,6 puta jači kad je reč o ogrebotinama.  Skoro za sve što dan može da ti priredi.

Zaštita od vode

Sat da znaš šta možeš da uradiš

Postani vodič u sledećoj avanturi koristeći Google mape, strimuj YouTube video, potraži pomoć Bixby ili Google Assistant aplikacija i pozivaj telefonom ili pretražuj internet. Sve ono što radiš na telefonu? Isto možeš i na Galaxy Watch5 satu. A zahvaljujući pametnom povezivanju, sačuvati podatke iz prethodnog Galaxy sata sada je neviđeno lako. Jesmo li ti već rekli da pokazuje i vreme?

Stvarno večno

U lice dana na svoj način

Od analognih do digitalnih, starinskih do savremenih, izaberi neko od lica satova koje će biti po meri predstojećeg dana. Odluči se za klasiku ili bilo koje drugo iz raznovrsne ponude lica sata.

Kaiš koji sve povezuje


Pet kaiševa za sat položeno je ravno i horizontalno u raznim bojama od crnog grubog sportskog kaiša i tamnoplavog dvobojnog sportskog kaiša preko kompozitno sivog sportskog kaiša, dvobojnog sportskog kaiša boje sivog peska do dvobojnog sportskog kaiša cigla crvene boje.

Izaberi kaiš sata koji odgovara svim tvojim odevnim kombinacijama. Ili uzmi više njih da možeš da biraš i usklađuješ sa svojom odevnom kombinacijom. Prilagodljivost je ključna

Raspoloživost očaravajućih boja posebno dizajniranih da kompletiraju tvoj izgled. Izaberi grafitnu, safirno plavu, srebrnu za veliki Galaxy Watch5 sat – ili grafitnu, ružičasto-zlatnu, srebrnu za mali Watch5 sat.

Tročetvrtinski snimak srebrnog Galaxy Watch5 uređaja sa kaišem koji je zakopčan.Srebrna Galaxy Watch5 narukvica položena ravno da bi se videli detalji i dizajn kaiša.
Brand Samsung
Ekran Corning® Gorilla® Glass sa DX+
Karakteristike
Veličina 44mm | 40mm

Težina 30,3g | 25,9g

Materijal Armor Aluminium

Praćenje sna
Garancija 2 godine

Sa ovim proizvodom takođe kupuju