Nintendo ​Super Smash Bros Ultimate Switch Borilacke

Artikal: 22899-VP

Ovaj proizvod trenutno nije dostupan za kupovinu

Nemamo informaciju kada će artikal ponovo biti dostupan za prodaju, pa vam predlažemo da pogledate ponudu sličnih dostupnih proizvoda na našem sajtu: Video igrice

Ikone igrica se sukobljavaju u ultimativnoj tuči koju možete da igrate bilo kada i bilo gde! Razbijte rivale sa scene dok se novi likovi Sajmon Belmont i King K. Rul pridružuju Inklingu, Ridliju i svim borcima u Super Smash Bros. istorije. Uživajte u poboljšanoj brzini i borbi na novim etapama zasnovanim na seriji Castlevania, Super Mario Odissei i još mnogo toga!

Imate problema sa odabirom pozornice? Zatim izaberite opciju Stage Morph da transformišete jednu fazu u drugu dok se borite - prvo serija! Plus, novi eho borci Dark Samus, Rihter Belmont i Chrom se pridružuju bitci. Bilo da igrate lokalno ili onlajn, uživajte u bržoj borbi, novim napadima i novim odbrambenim opcijama, poput savršenog štita. Uključite se u 900 različitih muzičkih kompozicija i idite 1 na 1 sa prijateljem, držite 4 igrača besplatno za sve, pokrenite bitke do 8 igrača i još mnogo toga! Slobodno razbijte svoje GameCube kontrolere—očekuju vas legendarna takmičenja na kauču—ili igrajte zajedno bilo kada i bilo gde!

Brand Nintendo
Tip proizvoda Igrice
Vrsta platforme Nintendo Switch
Karakteristike
Žanr: Borilacke

Broj: 22899-VP
Garancija 2 godine