Apacer AC630 1TB 2.5" eksterni hard disk

Artikal: HDD02360
Apacer AC630 1TB 2.5" eksterni hard disk

Ovaj proizvod nije dostupan za kupovinu

67

Kako kupiti? Kliknite na dugme "Dodaj u korpu" ili "Brza kupovina", ispunite broj telefona, i završite porudžbinu, i mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku zbog isporuke. Možete naručiti proizvode od nas na bilo koji način koji Vam odgovara.

Isporuka: Dostava na adresu kupca za sve gradove u Crnoj Gori za 1-2 radna dana. Lično preuzimanje porudžbini u našim tačkama za preuzimanje robe koje se nalaze: Podgorica, Budva, Herceg Novi. Po robu možete doći kada dobijete potvrdu da je roba spremna za preuzimanje.

Način plaćanja: Plaćanje gotovinom po preuzimanju robe ili platnim karticama ili virmanska uplata na žiro račun banke po predračunu.

Garancija i povrat: Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača. Roba dolazi u fabričkom pakovanju, sa fiskalnim računom i garancijom od strane proizvođača ili ovlašćenih distitributera za Crnu Goru. Povrat robe moguć unutar 14 dana

Kategorije: EKSTERNI HARD DISKOVI, HDD, SSD

Бренд Apacer
Tip HDD
Kapacitet diska 1 Tb
Format 2.5"
Povezivost USB 3.1
Protok 5 Gbps
Fizičke karakteristike Dimenzije 143.3mm x 92.9mm x 20.1mm Masa 250g
Ostalo Dodatne funkcije Anti-šok zaštita od udaraca i padova, Otporni na vodu i prašinu (IP55 standard) Napomena Military-grade MIL-STD-810G 516.6 Compliance
Pakovanje USB kabl
Boja Narandzasta
Garancija 36 mjeseci

Sa ovim proizvodom takođe kupuju