Znamo kako da vam kupovina bude udobna! U DATIKA nudimo različite načine preuzimanja narudžbina tako da uvijek možete odabrati onaj koji vam najviše odgovara.


1. Kurirska dostava. Želite li da vam narudžbina stigne direktno na kućnu adresu ili u kancelariju? Naša kurirska služba će dostaviti kupovinu tačno u dogovoreno vrijeme i mjesto.

2. Samostalno preuzimanje u pošti. Ako vam je pošta blizu, obezbijedićemo da se vaša pošiljka pošalje tamo. Samo će biti potrebno da dođete i preuzmete svoju narudžbinu kad vam to odgovara.

3. Samostalno preuzimanje iz prodavnica Mix Markt. Narudžbinu možete preuzeti i u prodavnicama Mix Markt, koje su dostupne u mnogim gradovima Crne Gore. Samo izaberite ovu opciju prilikom naručivanja. O dolasku paketa bićete obaviješteni telefonom.

Hiljade proizvoda već čekaju na vas na našem sajtu. Napravite narudžbinu, odaberite način dostave koji vam najviše odgovara i uživajte u kvalitetnoj usluzi od DATIKA. Garantujemo da će vaše iskustvo kupovine biti što udobnije i prijatnije!

Pretplatite se da biste prvi saznali o našim akcijama i specijalnim ponudama - isplati se!