Planirajući renoviranje svojim rukama, važno je obezbijediti pouzdane pomoćnike. Odabrali smo za vas pet najpotrebnijih tipova električnih alata za renoviranje, s preporukama modela.

1. Bušilica/odvijač. Neophodni za bušenje, kao i za brzo i jednostavno zavrtanje i odvrtanje.
Preporuka:

Bosch Profesionalni akumulatorski set: bušilica/odvijač GSR 12V-15 + usisivač GAS 10.8 V-LI 2x2.0Ah baterije u L-BOXX. Moćna i kompaktna bušilica/odvijač sa dva akumulatora, plus usisivač. Ergonomičan dizajn i visoke performanse.

2. Ugaona brusilica (šmirgla). Odlična za rezanje, brušenje i poliranje različitih materijala, uključujući metal, kamen i pločice.

Preporuka: BorMann BAG1700 Brusilica ugaona 125mm 1700W. Lagana i jednostavna za upotrebu, sa dugim vijekom trajanja.

3. Ubodna testera. Omogućava precizne rezove u drvetu, plastici i metalu, što je čini nezamjenjivom za stolarske radove i renoviranje.

Preporuka: Makita JV0600K Ubodna testera 650W. Ubodna testera snage 650 W, kompaktna i lagana, sa mogućnošću preciznih rezova.

4. Čekić-bušilica. Neophodna za bušenje tvrdih materijala (beton, cigla). Značajno olakšava rad na postavljanju pričvršćivača i bušenju rupa u zidovima.

Preporuka: Makita HR2470 čekić-bušilica 780W. Pouzdana i moćna bušilica sa funkcijom udarca, savršeno pogodna za teške radove.

5. Brusilica. Potrebna za zaglađivanje i poliranje površina, što je posebno važno u pripremi zidova i plafona za farbanje ili postavljanje tapeta.

Preporuka: Bosch GEX125-1AE brusilica ekscentrična 125mm 250W. Ekscentrična brusilica, odlično se nosi sa brušenjem i poliranjem različitih površina, obezbjeđujući visok kvalitet obrade i minimalne vibracije.

Ovaj tip elektroalata pomoći će vam da se nosite sa svim zadacima tokom renoviranja svojim rukama. Birajte kvalitetne modele na DATIKA.ME i postignite profesionalne rezultate u svom renoviranju!

#datika #datikashop #onlinekupovina #besplatnadostava #kupujteonline #bijelatehnika #bijelatehnikacrnagora #internetprodavnica #elektronikaonline #dostava #garancija✅ #garancija #garancijaproizvoda #električnihalata #bušilica #odvijač #bosch #ugaonabrusilica #šmirgla #ubodnatestera #brusilica