Kupovina kućnih aparata i elektronike online nije samo udobna, već je i apsolutno sigurna!

DATIKA.ME vam garantuje:

✅ Sigurnost plaćanja. Plaćanje karticom se vrši preko zaštićene konekcije, a ako preferirate gotovinu, uvijek možete platiti kuriru prilikom prijema narudžbine.

✅ Povjerenje u kvalitet. Uvijek možete lično provjeriti proizvod prilikom prijema, da biste se uvjerili u njegov kvalitet i usklađenost sa opisom.

✅ Mogućnost povratka ispravnog (neiskorišćenog) proizvoda. Ako iz nekog razloga proizvod vam nije odgovarao ili ste se predomislili, ne brinite! Vratite ga nama u roku od 14 dana - i možete to učiniti bez objašnjenja razloga povrata. Takva prednost postoji samo kod online trgovine. Ako napravite kupovinu u običnoj prodavnici, nećete imati mogućnost da vratite ispravan proizvod. Spremni smo da zamijenimo proizvod ili vratimo novac, ako, na primjer:

▶️ vam nije odgovarala boja ili veličina;
▶️ proizvod nije ispunio očekivanja;
▶️ proizvod ne odgovara navedenim specifikacijama na našem sajtu, tj. sa naše strane su napravljene greške u opisu (specifikacije, fotografije itd.).

✅ Garancijske obaveze tokom cijelog perioda garancije. Na sve proizvode se odnosi garancija od 2 godine i više. Rok garancije zavisi od tipa proizvoda i njegovog proizvođača. U slučaju pojave kvarova na proizvodu obraćate se nama. Da bismo olakšali ovaj proces, stvorili smo maksimalno jednostavan postupak za vaše obraćanje:

1️⃣ popunjavate elektronski obrazac na sajtu, i naš menadžer vas kontaktira radi razjašnjenja detalja;

2️⃣ šaljemo kurira na naš trošak kod vas i preuzimamo proizvod na servis;
šaljemo proizvod na servis i kontrolišemo rad i rokove servisa;

3️⃣ informišemo vas o zaključku servisa;

4️⃣ dostavljamo na naš trošak popravljeni ili zamijenjeni proizvod, a u slučaju nemogućnosti popravke ili zamjene - vraćamo novac.

U DATIKA.ME stavljamo brigu o kupcu na prvo mesto. Uživajte u širokom asortimanu, povoljnim cijenama i visokom nivou usluge - i znajte da iza vaše kupovine stoji pouzdana garancija!