Poklon ideje za svaki ukus i džep od DATIKA!


Tražite idealan poklon? DATIKA nudi širok izbor pametnih uređaja koji će obradovati vaše najdraže za bilo koji praznik ili značajan događaj. Evo nekoliko ideja za poklone za različite pametne uređaje:

Za štedljive

✅ Fitnes narukvice. Praćenje aktivnosti i zdravlja nikada nije bilo tako dostupno. Poklonite motivaciju za bavljenje sportom i vođenje aktivnog načina života.

✅ Pametni zvučnici. Muzika, vijesti, vremenska prognoza i upravljanje “pametnim domom” sve u jednom uređaju. Odličan izbor za one koji žele dodati udobnost u svakodnevni život.

Za one koji su spremni umjereno trošiti

✅ Elektronske knjige. Za ljubitelje čitanja ovo će biti pravo otkriće. Hiljade knjiga na dohvat ruke, lagane i udobne za korišćenje, postaće odličan saputnik u putovanjima i na odmoru.

✅ Prenosivi punjači sa solarnim panelom. Ekološki i praktičan poklon za aktivne putnike koji žele uvijek ostati u kontaktu.

Za one koji ne računaju troškove

✅ Dronovi sa kamerom. Omogućavaju snimanje uzbudljivih video snimaka i fotografija iz vazduha, otvarajući nove horizonte za kreativnost i zabavu.

✅ Premium slušalice za smanjenje buke. Idealan izbor za ljubitelje muzike koji cijene dubinu i čistoću zvuka.

Bez obzira na vaš budžet, u DATIKA ćete naći poklon koji neće ostaviti nikoga ravnodušnim. Poklonite radost i zadovoljstvo korišćenjem savremenih tehnologija!