Vaši komentari su direktna ocjena našeg rada! Pogledajte šta nam zadovoljni kupci pišu:

Marija R.: "Kupovala sam na DATIKA.ME mlin za kafu i blender i bila sam impresionirana nivoom usluge. Narudžbinu sam napravila brzo, menadžeri su u prepisci odgovorili na sva pitanja, a dostava je izvršena na vrijeme. Tehnika se pokazala odličnom, nema pritužbi na kvalitet. Sada su moja jutarnja kafa i smuti još ukusniji."

Milica R.: "Tražila sam dobre slušalice za sina kao poklon, izabrala odgovarajući model na DATIKA.ME. Već sljedećeg dana kurir mi je dostavio moju narudžbinu, upakovanu tako da nije bilo potrebno dodatno poklon pakovanje. Sin je oduševljen kvalitetom zvuka, a ja brzinom i nivoom usluge!"

Ivan D.: "Uoči Nove godine odlučio sam da obnovim svoje radno mjesto novim monitorom. Za izbor odgovarajućeg modela koristio sam sajt DATIKA.ME. Naručio sam 27. decembra, nisam se nadao da će dostava stići prije Nove godine. Ali već 29. decembra otvarao sam kutiju sa svojim novogodišnjim poklonom. Bio sam prijatno iznenađen - kurir je došao brzo, čak ni prednovogodišnji saobraćaj nije smetao. Monitor je odličan, na novogodišnju noć smo gledali filmove na njemu. Zahvalan sam DATIKA.ME na operativnosti i kvalitetu!"

U DATIKA.ME ponosni smo na to što naši klijenti ostaju zadovoljni ne samo kvalitetom proizvoda, već i nivoom usluge. Čitamo sve komentare, i ako naiđemo na neki negativni – obavezno se povezujemo sa klijentom, da bismo saznali detalje i riješili problem.

Vaši komentari nas inspirišu da postajemo bolji svakog dana! Pišite komentare ovdje, ispod posta - odgovorićemo na svaki!