Upoznajmo se!


DATIKA.ME je internet prodavnica u Crnoj Gori. Od 2016. godine bavimo se prodajom kućnih aparata, elektronike, alata, proizvoda za domaćinstvo, baštenskih proizvoda, sport, rekreaciju i mnogo toga drugog.

Da biste dobili potreban proizvod, ne morate izlaziti iz kuće, ići u prodavnicu, šetati između prodajnih redova i tražiti potrebnu stvar. Za uspješnu kupovinu dovoljno je uzeti laptop, pametni telefon ili tablet, posjetiti naš sajt i izabrati potreban proizvod.

Na sajtu možete izabrati proizvod iz širokog asortimana prema svim karakteristikama i uporediti sa drugim proizvodima.

Isporuka porudžbine je u roku od 1-2 dana, a ako se nalazite u Podgorici, onda istog dana. Naša kurirska služba svakodnevno vrši isporuke širom zemlje, dostavljajući narudžbine čak i u najudaljenijim mjestima u Crnoj Gori.

Štedimo vaše:

✅ Vrijeme. Za narudžbinu ne morate nigdje ići. Biranje proizvoda online iz velikog asortimana je mnogo brže i udobnije.
✅ Novac. Imamo mnogo akcija, program povrata novca, i generalno pristupačne cijene.
✅ Nerve. Uvijek smo dostupni, spremni da odgovorimo na pitanja oko narudžbine, dostavljamo proizvode u unaprijed dogovrenom vremenu i tačni smo!

Naša internet prodavnica nudi nekoliko načina plaćanja:

➡️ online karticom
➡️ gotovinski prilikom dostave kurirskom službom
➡️ virmanski - preko banke ili pošte
➡️ na rate

Dostavljamo porudžbine iz Podgorice za 1-2 dana na teritoriji Crne Gore, odgovaramo na sve upite i pomažemo vam da kupovina bude prijatna i laka aktivnost.

Birajući DATIKA.ME, birate ne samo širok asortiman kvalitetnih proizvoda od vodećih svjetskih proizvođača. Birate partnera koji brine o tome da svaki vaš dan postaje bolji uz pomoć savremenih tehnologija.

U DATIKA.ME ne prodajemo samo dobar proizvod po pristupačnim cijenama - pomažemo vam da donosite ispravne odluke, koje donose pozitivne promjene u vašem životu. Pridružite hiljadama naših zadovoljnih kupaca i dozvolite tehnologijama da rade za vas!