Komentari kupaca igraju ogromnu ulogu u izboru mjesta za kupovinu. Zato u DATIKA toliko cijenimo mišljenja naših klijenata. Njihovo iskustvo pomaže drugima da naprave pravi izbor i da vjeruju našoj usluzi.


Pogledajte šta naši klijenti kažu o DATIKA:

Igor R.: "Naručio sam u DATIKA laptop za studije. Bio sam veoma zadovoljan brzom dostavom i kvalitetom usluge. Laptop je u potpunosti odgovarao opisu, radi bez primjedbi".

Stana P.: "Kupila sam u DATIKA kuhinjsku ploču, i to je bio pravi izbor! Cijena i kvalitet su me zadovoljili. Sada kuvam na novoj ploči i iskazujem zahvalnost DATIKA za pažnju prema detaljima i klijentima".

Danilo T.: "Tražio sam rijetki model pametnih satova i našao sam ga samo u DATIKA. Cijena je bila niža nego na drugim mjestima, a usluga na visokom nivou. Sada ću preporučiti ovu prodavnicu svim svojim prijateljima".

Vaši komentari nas inspirišu da postanemo bolji i da nudimo samo kvalitetne proizvode i usluge. Ako ste već kupovali u DATIKA, podijelite svoje utiske. Vaše iskustvo može pomoći nekom da napravi pravi izbor!