Bosch AIR 2000 ‌Preciscivac vazduha (do 37,5 m²), Podgorica, Crna Gora

Artikal: AIR 2000
139
Kako kupiti? Kupovinu možete obaviti samo online, klikom na dugme “Dodaj u korpu” ili “Kupi odmah”. Sve proizvode dostupne za naručivanje – imamo na stanju
Dostava se obavlja prema sledećem rasporedu, nakon poručivanja online, i potvrde operatera:

Kategorije: Prečišćivači, aparati za tretiranje vazduha

Jednostavno čist vazduh u vašem domu uz prečišćivač vazduha Air 2000 kompanije Bosch

  • Uklanja iz vazduha 99,9% svih zagađivača, kao što su polen, alergeni, prašina, virusi i neprijatni mirisi
  • Filtrira vazduh u prostorijama veličine do 37,5 m²
  • Prečišćava vazduh sa učinkom visoke vrednosti CADR (Clean Air Delivery Rate) od 180 m³/h
  • Može se postaviti bilo gde zahvaljujući svojim kompaktnim dimenzijama (stona verzija)
Tip tretiranja vazduha Prečišćivač
Brand Bosch
Karakteristike
Jednostavno čist i zdrav vazduh u vašoj kući Uz Air 2000 vi i vaša porodica možete uživati u čistijem vazduhu i smanjiti rizike po zdravlje. Zahvaljujući predfilteru, filteru sa aktivnim ugljem i HEPA13 filteru uklanja se 99,9% svih zagađivača iz vazduha. Pored toga, filter koji se sastoji od ova tri sloja izuzetno je dugotrajan i može se lako promeniti u jednom koraku. *Filter je dostupan kao dodatna oprema
Funkcije komfora, kao npr. automatski režim rada U automatskom režimu, performanse prečišćivača vazduha se kontinuirano prilagođavaju kvalitetu vazduha i veličini prostorije zahvaljujući pametnim senzorima. Takođe možete aktivirati "child lock" (zaštitu za decu) i postaviti tajmer tako da se Air 2000 isključi nakon određenog vremena. Ove funkcije garantuju čistiji vazduh na jednostavan način bez potrebe za bilo kakvim dodatnim podešavanjima.
Jednostavno prilagodljiv zahvaljujući kompaktnim dimenzijama Air 2000 kompanije Bosch prečišćava vazduh u prostorijama veličine do 37,5 m². Zahvaljujući svojim kompaktnim dimenzijama, prečišćivač vazduha se može jednostavno postaviti na noćni stočić, radni sto ili sto za kafu. Zbog male težine od 3 kg, Air 2000 se takođe može lako preneti iz jedne prostorije u drugu. Znači, može se koristiti svuda gde je potreban svež i čist vazduh.
Jednostavno rukovanje uz LED displej i svetleći prsten Trenutni kvalitet vazduha se kontinuirano prikazuje pomoću boja (plava, ljubičasta, narandžasta, crvena) na LED svetlećem prstenu. Air 2000 ima i LED displej osetljiv na dodir, sa 6 tastera za jednostavan izbor režima rada. Rad sa Bosch prečišćivačem vazduha je intuitivan i jednostavan.
Tihi način rada U režimu tihog rada, nivo buke prečišćivača vazduha se smanjuje na 25 dB, pa Air 2000 kao da „šapuće“. Osim toga, LED lampice i displej se isključuju da biste vi i vaša porodica mogli da spavate najlepšim snom.
Visina 388 mm
Neto težina 2,25 kg
Nivo zvučnog pritiska 49 dB(A)
Garancija 24 mjeseca