BOSCH Kompaktni kuhinjski aparat, MCM4100

Artikal: MCM4100
na skladištu
112

Nalog: Možete naručiti proizvode od nas na bilo koji način koji Vam odgovara

Dostava: Dostava na adresu kupca za sve gradove u Crnoj Gori za 1-2 radna dana. Lično preuzimanje naloga: Podgorica, Budva, Herceg Novi. Po robu možete doći kada dobijete potvrdu da je roba spremna za preuzimanje.

Način plaćanja: Plaćanje gotovinom po preuzimanju robe ili platnim karticama ili virmanska uplata na žiro račun banke po predračunu.

Garancija: Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača. Roba dolazi u fabričkom pakovanju, sa fiskalnim računom i garancijom od strane proizvođača ili ovlašćenih distitributera za Crnu Goru

Kategorije: KUHINJSKI APARATI

Pametni kompaktni univerzalni kuhinjski aparat za kuvanje i pečenje — zahvaljujući praktičnoj fioci za pribor štedi prostor, za višenamensku upotrebu sa više od 35 funkcija.

  • Praktična pomoć u kuhinji sa više od 35 funkcija za rendanje, rezanje, gnječenje testa, mućenje šlaga i još više od toga.
  • Kompaktan i prostorno štedljiv, sa integrisanom fiokom za pribor.
  • Idealan za ceđenje agruma i pripremu smutija / mlečnih napitaka mikserom.
  • Podešavanje dve brzine i moment funkcija za optimalnu obradu.
  • 800 W za punu snagu.
Brand BOSCH
Max snaga (W) 800
Karakteristike 2 radne brzine, trenutni stepen
Volumen posude (l) 2,29
Korisna zapremina (l) 1,21
Posuda sadržaj max testa (kg) 1,00
Ugrađen dodatni pribor 1 x Poklopac, 1 x Plastična posuda za mešanje, 500 g, 1 x Vrč za mešanje, plastični, 1 x Ploča za stepanje, 1 x Pomagalo za punjenje, 1 x Univerzalni nož, 1 x Cediljka agruma, 1 x Plastični nastavak za testo
Garancija 24 mjeseca