BOSCH Kompaktni kuhinjski aparat Styline Colour, MCM42024

Artikal: MCM42024
na skladištu
129

Nalog: Možete naručiti proizvode od nas na bilo koji način koji Vam odgovara

Dostava: Dostava na adresu kupca za sve gradove u Crnoj Gori za 1-2 radna dana. Lično preuzimanje: Podgorica, Budva, Herceg Novi. Po robu možete doći kada dobijete potvrdu da je roba spremna za preuzimanje.

Način plaćanja: Plaćanje gotovinom po preuzimanju robe ili platnim karticama ili virmanska uplata na žiro račun banke po predračunu.

Garancija: Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača. Roba dolazi u fabričkom pakovanju, sa fiskalnim računom i garancijom od strane proizvođača ili ovlašćenih distitributera za Crnu Goru

Kategorije: KUHINJSKI APARATI

Pametni kompaktni univerzalni kuhinjski aparat za kuvanje i pečenje — zahvaljujući praktičnoj fioci za pribor štedi prostor, za višenamensku upotrebu sa više od 35 funkcija.

  • Praktična pomoć u kuhinji sa više od 35 funkcija za rendanje, rezanje, gnječenje testa, mućenje šlaga i još više od toga.
  • Kompaktan i prostorno štedljiv, sa integrisanom fiokom za pribor.
  • Idealan za ceđenje agruma i pripremu smutija / mlečnih napitaka mikserom.
  • Podešavanje brzine bez nivoa sa LED displejom i moment funkcijom za seckanje.
  • 800 W za punu snagu.
Brand BOSCH
Max snaga (W) 800
Karakteristike Bezstepeno podešavanje radne brzine, trenutno uključenje, LED osvetljenje
Volumen posude (l) 2,29
Korisna zapremina (l) 1,21
Posuda sadržaj max testa (kg) 1,00
Ugrađen dodatni pribor 1 x Poklopac, 1 x Plastična posuda za mešanje, 500 g, 1 x Vrč za mešanje, plastični, 1 x Ploča za stepanje, 1 x Pomagalo za punjenje, 1 x Univerzalni nož, 1 x Cediljka agruma, 1 x Plastični nastavak za testo
Garancija 24 mjeseca