BOSCH Ručni mikser, MFQ36300S

Artikal: MFQ36300S
43

Kako kupiti? Kliknite na dugme "Dodaj u korpu" ili "Brza kupovina", ispunite broj telefona, i završite porudžbinu, i mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku zbog isporuke. Možete naručiti proizvode od nas na bilo koji način koji Vam odgovara.

Isporuka: Dostava na adresu kupca za sve gradove u Crnoj Gori za 1-2 radna dana. Lično preuzimanje porudžbini u našim tačkama za preuzimanje naloga. Po robu možete doći kada dobijete potvrdu da je Vaša porudžbina spremna za preuzimanje.

Način plaćanja: Plaćanje gotovinom po preuzimanju robe ili platnim karticama ili virmanska uplata na žiro račun banke po predračunu.

Garancija i povrat: Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača. Roba dolazi u fabričkom pakovanju, sa fiskalnim računom i garancijom. Povrat ispravnog proizvoda bez navođenja razloga moguć unutar 14 dana

Kategorije: MIKSERI

Ručni mikser se savršeno prilagođava vašim dlanovima.

  • Laki ručni mikser sa ergonomski oblikovanim držačem.
  • Tih, a efikasan: pet različtih podešavanja brzine.
  • Standardna oprema: dve metlice i dve kuke za gnječenje.
  • Aparat i pribor su jednostavni za čišćenje: pribor se može oprati u mašini za pranje sudova.
  • Motor sa snagom od 400 W.
Бренд BOSCH
Tip ručni mikseri
Max snaga (W) 400
Karakteristike Moderna tehnologija motora: snažan, tih i lak 5 radnih brzina Dodatan turbo stepen delovanja Odlično rukovanje zahvaljujući velikim, lako dostupnim dugmićima i ergonomskom obliku Odvojeno dugme za izbacivanje metlica Prostor za namotavanje kabla
Garancija 24 mjeseca