BOSCH Sokovnik, MES25G0/ MES25C0/ MES25A0

Artikal:
125

Kako kupiti? Kliknite na dugme "Dodaj u korpu" ili "Brza kupovina", ispunite broj telefona, i završite porudžbinu, i mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku zbog isporuke. Možete naručiti proizvode od nas na bilo koji način koji Vam odgovara.

Isporuka: Dostava na adresu kupca za sve gradove u Crnoj Gori za 1-2 radna dana. Lično preuzimanje porudžbini u našim tačkama za preuzimanje naloga. Po robu možete doći kada dobijete potvrdu da je Vaša porudžbina spremna za preuzimanje.

Način plaćanja: Plaćanje gotovinom po preuzimanju robe ili platnim karticama ili virmanska uplata na žiro račun banke po predračunu.

Garancija i povrat: Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača. Roba dolazi u fabričkom pakovanju, sa fiskalnim računom i garancijom. Povrat ispravnog proizvoda bez navođenja razloga moguć unutar 14 dana

Kategorije: SOKOVNICI

Moćan sokovnik funkcioniše sa celim voćem bez potrebe za prethodnim sečenjem: brzo, lako za upotrebu i čisto.

  • Veoma veliki otvor za punjenje za voće (cela jabuka) i povrće - bez prethodnog rezanja.
  • Mikro sito od nerđajućeg čelika, a optimalno iskorišćenje ploda.
  • Praktičan usnik sa funkcijom DripStop sprečava curenje posle ceđenja soka i tokom delovanja ostaje čist.
  • Izuzetno bezbedan: motor radi samo ako je aparat pravilno sastavljen i zatvarač je namešten.
  • Praktičan - dve brzine za tvrdo i meko povrće.
Brand BOSCH
Max snaga (W) 700
Udobnost korišćenja Praktičan izliv soka uz funkciju DripStop sprečava kapljanje po ceđenju soka i tokom rada ostaje čist Velika posuda za pulpu veličine 2 l 2 radna stepena za meko i tvrdo voće i tako dalje
Garancija 24 mjeseca