Bosch Tronic 1000T Slim Elektricni akumulacioni bojleri

Artikal:
Bosch Tronic 1000T Slim Elektricni akumulacioni bojleri
109

Kako kupiti? Kliknite na dugme "Dodaj u korpu" ili "Brza kupovina", ispunite broj telefona, i završite porudžbinu, i mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku zbog isporuke. Možete naručiti proizvode od nas na bilo koji način koji Vam odgovara.

Isporuka: Dostava na adresu kupca za sve gradove u Crnoj Gori za 1-2 radna dana. Lično preuzimanje porudžbini u našim tačkama za preuzimanje naloga. Po robu možete doći kada dobijete potvrdu da je Vaša porudžbina spremna za preuzimanje.

Način plaćanja: Plaćanje gotovinom po preuzimanju robe ili platnim karticama ili virmanska uplata na žiro račun banke po predračunu.

Garancija i povrat: Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača. Roba dolazi u fabričkom pakovanju, sa fiskalnim računom i garancijom. Povrat ispravnog proizvoda bez navođenja razloga moguć unutar 14 dana

Kategorije: BOJLERI,

Tronic 1000 T Električni akumulacioni bojler

Električni akumulacioni bojleri Tronic 1000T namenjeni za svaki dom i idealni su za širok spektar potreba pošto postoje modeli za vertikalnu i horizontalnu montažu, kao i slim modeli.

Primena savremene tehnologije

Telo se sastoji od čeličnog bojlera zaštićenog specijalnom prevlakom od staklo-keramike. Izolacija je izrađena od ekološki prihvatljive poliuretanske pene velike gustine. Priključne cevi su izrađene od nerđajućeg čelika, a prirubnica je kružnog oblika što povećava sigurnost bojlera.

Visoka opremljenost uređaja

Uređaj raspolaže ugrađenom napravom za zaštitu od pregrevanja (termoprekidačem) koja isključuje grejač sa električne mreže kada temperatura dosegne previsoku vrednost.
Nepovratni zaštitni ventil sprečava potpuno pražnjenje uređaja kod zatvaranja dovoda hladne vode iz vodovodne mreže. On štiti uređaj od povišenja pritiska u bojleru.
Opremljeni su povećanom magnezijumskom anodom sa dugim vekom trajanja.
Prirubnica omogućava slobodan pristup električnom bojleru, tako da se anoda i grejač mogu lako zameniti.

Бренд BOSCH
Zapremina (L) 50, 80, 30
Elektro grejač (W) 1500, 2000, 1200
Čelični rezervoar, zaštita Staklo-keramika
Izolacija (mm) 18
Termostat Da
Sigurnosni ventil Da
Prečnik (mm) 370
Montaža donja
Ostalo 30L - Elektro grejač (W) 1200/Dimenzije DxŠxV (mm) 370x520x350/Težina (kg)11,8; 50L - Elektro grejač (W) 1500/Dimenzije DxŠxV (mm) 370x790x350/Težina (kg)17,6; 80L - Elektro grejač (W) 2000/Dimenzije DxŠxV (mm) 370x1130x350/Težina (kg) 21,4
Garancija 2 godine

Sa ovim proizvodom takođe kupuju